Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Damernas Världs bloggare och träningsexpert Ida B Olsson tipsar om bästa outdoormodet.Damernas Världs bloggare och träningsexpert Ida B Olsson tipsar om bästa outdoormodet.Damernas Världs bloggare och träningsexpert Ida B Olsson tipsar om bästa outdoormodet.
Damernas Världs bloggare och träningsexpert Ida B Olsson tipsar om bästa outdoormodet. Foto: Hanna Skoog

Snyggt outdoormode för vintern – DV:s Ida B Olsson tipsar om sina favoriter

Vare sig du ska träna, vinterbada, promenera eller vistas i fjällen är det alltid skönt att slippa frysa. Vi bad DV:s träningsexpert tipsa om det bästa outdoormodet för dig som tycker om att röra på dig men också vill ha stilpoäng.  

Löpar/hikingjacka från Röhnisch

Perfekt att variera beroende på temperatur ute. Ett ullunderställ håller dig varm till många minus och innan det kan du ha en tunn långärmad. Mer info och köp här (länk till Röhnisch). 

Regntät, varm jacka från Tretorn

Tretorn gör regntäta plagg som ändå håller värmen och andas. En sådan här jacka passar perfekt när det är regn och blötsnö. Att du ändå kan ta långa promenader. Mer info och köp här (länk till Boozt). 

Thermotajts från Röhnisch

Ultimat byxa för vinterlöpning. Jag gillar inte att klä mig dubbelt nertill så dessa är perfekt att hålla värmen hel vintern. Mer info och köp här (länk till Röhnisch).  

Vattentäta träningsskor från On Running

Cloud Hi Waterproof är exemplarisk för promenader. Lägg i en ullsocka vid kallare väder. Denna är vattentät men ändå mjuk och följsam och även snygg nog att bära i stan. Mer info och köp här (länk till On Running). 

Varm kashmirtröja från Dorotee Shumacher

Gos i gos med glam! Älskar varma tröjor med vidd på ärmen som hållen nacken varm. Mer info och köp här (länk till My Theresa). 

Ullhalsduk från Cos

Foto: Pressbild

Vill du vara utomhus och hålla dig varm med stil så kommer du alltid känna dig klädd med denna runt halsen. Mer info och köp här (länk till Cos). 

Pilejacka från H&M

Foto: Pressbild

 

Ha den som den är, bygg med lager ovanpå eller underifrån. Perfekt mellanplagg eller bara som jacka vid vinterns promenad med en kaffe i handen. Mer info och köp här (länk till H&M). 

Ribbstickad mössa från Carin Wester

När du vinterbadar är en mössa skönt. Denna både värmer och ger dig en chic look. Mer info och köp här (länk till Åhléns). 

Underställ i merinoull från Lindex

1 AV 2
2 AV 2

Underställ – en väl värd investering i en vintergarderob. Om du bara vill ha snygga kläder ovanför men hålla dig varm, när det är riktigt kallt och du behöver flera lager eller under skidstället. Mer info och köp här (länk till Lindex).  

LÄS MER DV:s träningsexpert Ida B Olsson om träningen som ger dubbel effekt

LÄS MER Läs Idas blogg på Damernas Värld här