Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Soft Goats vårkollektion 2021.Soft Goats vårkollektion 2021.Soft Goats vårkollektion 2021.
Soft Goats vårkollektion 2021. Foto: Soft Goat

Soft Goats pastellrika vårkollektion hämtar inspiration från Franska Rivieran

Äntligen har vårkollektionerna från våra svenska varumärken börjat trilla in, och vi är nyfikna på kashmirmärket Soft Goats pastellrika bidrag.

Låt oss glömma vinter, mörker och slask för en stund och drömma oss bort till milslånga stränder, färgglada byggnader och de pastellfärgade vyer som uppstår när solen rör sig i sin bana längst horisonten.

Svenska Soft Goat ville fånga just denna känsla med nya kollektionen Riviera Secrets, och extra kul är det att få se en sådan vision applicerat på kashmir (Soft Goat är känt för sina kashmirplagg). Pastellfärger och romantiska snitt, men även en del sportiga vibbar, sätter tonen för kollektionen som består av såväl stickade tröjor som matchande set, klänningar, västar, kjolar och loungewear.

Riviera Secrets hämtar inspiration från det romantiska och glamorösa livet kring medelhavet. De milda vindarna, varma solen och idylliska omgivningarna utgör den perfekta bakgrunden för kampanjen. Resultatet av vår SS21-kollektion känns väldigt inspirerande och exalterande, säger Stephanie Bergström, VD på Soft Goat, i ett pressmeddelande.

Kollektionen säljs på Soft Goats hemsida och i flaggskeppsbutiken i Stockholm.

LÄS MER: Längtan efter våren är här! Spana in By Malinas drömlika kollektion 

Soft Goat vårkollektion 2021 - se utvalda favoritplagg här

LÄS MER: Äntligen! Här är plaggen ur Simone Rocha x H&M:s designsamarbete