Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktören: ”7 stilsäkra kap i en outfit (ett av dem har jag redan köpt)!”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut köp som har alla rätt.

Jag skapar en sommarlook runt en lång, härlig vit klänning. Med glow, lyxig väska och en avslappnad jacka blir det en perfekt outfit för varma dagar med stil.

Basmakeup-palett från Hourglass

Ambient Edit Mini - Sculpture Unlocked från Hourglass.Ambient Edit Mini - Sculpture Unlocked från Hourglass.Ambient Edit Mini - Sculpture Unlocked från Hourglass.
Ambient Edit Mini - Sculpture Unlocked från Hourglass.

Sommartid är jag en palett-kvinna - jag gillar att bara packa några få produkter och gärna åt det krämiga hållet som smälter in fint i huden. Hourglass tillhör mina favoritpaletter, och speciellt deras baspalett med bronzer, rouge och finishing powder. De är väldigt lättjobbade och ger så fint glow! På plussidan: Den är vegansk! Mer info – köp här (länk till Skincity). 

Vit vid klänning från H&M

Vit vid klänning från H&M.Vit vid klänning från H&M.Vit vid klänning från H&M.
Vit vid klänning från H&M.

De här långa vida klänningarna som de flesta märken erbjuder just nu tycker jag mycket om. Så bekväma och somriga, men också kul att klä upp och ner. Den här tycker jag är ett prima exempel, tycker om blandningen mellan den generösa silhuetten men att den även har manschetter som håller in armarna och blir en konstrasterande detalj mot allt det andra med vidd. Mer info – köp här (länk till H&M)

Flätad toteväska från & Other Stories

Svart flätad läderväska från & Other Stories.Svart flätad läderväska från & Other Stories.Svart flätad läderväska från & Other Stories.
Svart flätad läderväska från & Other Stories.

Men jisses vilken snygg väska! Den är både elegant och cool och dessutom praktiskt. Ett riktigt fynd i ordets bästa bemärkelse. Ser mycket dyrare ut än vad den är. Mer info – köp här (länk till & Other Stories)

Svarta slingbacks i läder från Cos

Svarta slingbacks från Cos.Svarta slingbacks från Cos.Svarta slingbacks från Cos.
Svarta slingbacks från Cos.

När slingbacks är bra så ser de ut så här – som eleganta vinthundar eller sportbilar! Här har du ett par skor som verkligen ger din stil en riktig skjuts med enkel insats. Och prismässigt inte ens i närheten av varken vinthundar eller sportbilar. Mer info – köp här (länk till Cos)

Guldpläterad ring i tidlös design från Sophie by Sophie

Ring med knut från Sophie by Sophie.Ring med knut från Sophie by Sophie.Ring med knut från Sophie by Sophie.
Ring med knut från Sophie by Sophie.

Jag är ute och letar efter en tidlös ring, en sådan som jag kan bära varje dag, men som ändå ”har något”. Jag fastnar för den här fina ringen i guldpläterat silver med en elegant knut. Diskret men ändå intressant. Perfekt. Mer info – köp här (länk till Wakakuu)

Smickrande svart baddräkt från By Malene Birger

Svart wrap-baddräkt från By Malene Birger.Svart wrap-baddräkt från By Malene Birger.Svart wrap-baddräkt från By Malene Birger.
Svart wrap-baddräkt från By Malene Birger.

Den här har jag redan köpt! Jag älskar de breda axelbanden och wrap-effekten som är så smickrande. Tycker den här ger en ”påklädd avklädd” känsla som jag tycker är snygg på baddräkter. Den här använder jag som body under min vita klänning så jag kan stå i motljus utan att blygas – och så jag är redo för ett dopp när som helst! Mer info – köp här (länk till By Malene Birger). 

Oversize denimjacka från Weekday

Vit oversizad jeansjacka från Weekday.Vit oversizad jeansjacka från Weekday.Vit oversizad jeansjacka från Weekday.
Vit oversizad jeansjacka från Weekday.

XL-jeansjackan är ett av vårens stora plagg, i dubbel bemärkelse! Jag tycker mycket om den, den är både praktisk och snygg. Jag väljer en ljus variant som bildar en intressant kompis till den vita klänningen – det är snyggt att blanda nyanser och strukturer i samma outfit. Men jag menar, den här jackan är ju snygg till precis allt. Mer info - köp här (länk till Weekday).

LÄS ÄVEN 9 utvalda shorts som gör din sommar snyggare