Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Spana in första kollektionen från H&M:s nya satsning Arket

Nu är det bara några veckor kvar tills H&M:s nya varumärke Arket släpps i butik och online. Här kan du tjuvkika på hur deras premiärkollektion, som alltså blir höst- och vinterkollektionen för 2017, ser ut.

Den 25 augusti är dagen att lägga på minnet! Då öppnar Arket sin webshop och sin första fysiska butik, som kommer ligga på Regent Street i London.

– Vi är väldigt glada över att lansera den 25:e och få visa upp Arket för allmänheten. Vi har jobbat för den här dagen i över två år och ser fram emot att äntligen få möta våra första kunder, säger Lars Axelsson som är vd för Arket.

LÄS MER: Arket öppnar butik i Sverige våren 2018 – här kommer den ligga

Visar upp höstkollektionen

Men redan nu kan tjuvkika på vad som komma skall, Arket har nämligen släppt kampanjbilderna för sin allra första kollektion, som är AW17-kollektionen.

– Förväntningarna har såklart varit höga på Arket och av bilderna att döma tror jag vi kan förvänta oss höga kvaliteter och stilrena snitt med sportiga och funktionella inslag, säger Emilia Klang, moderedaktör på Damernas Värld.

De nysläppta kampanjbilderna är stylade av Jodie Barnes och fotograferade av Zoe Ghertner.

– Bilderna är tilltalande och varumärket prickar in många av höstens stora trender i kollektionen. Det ska bli ytterst spännande att se hur Arket tar plats bland sina systermärken & Other Stories och COS. Jag ser fram emot att se mer i slutet av augusti! säger Emilia Klang.

Spana in Arkets AW17-kollektion här:

[adSpace placement="auto"]

[adSpace placement="auto"]