Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: (C) 2012 Magnus Svensson www.mazstudios.com

Spana in nya kollektionen från Elin Klings Nowhere

Bloggaren, entreprenören och modechefen Elin Kling har ett späckat schema. Hon driver en av världens mest populära modebloggar, Style By Kling, hon är modechef på den egna tidningen Styleby (som är Damernas Världs systertidning) och hon hinner dessutom med att skapa kollektioner tillsammans med designern Nhu Duong.

Elin Kling och Nhu Duong lanserade märket Nowhere under hösten 2011. Nu är det dags för kollektion nummer två! Precis som i höstas handlar det om minimalistisk, skräddad och detaljfull design med hög modegrad för ett humant pris.

I vår och sommarkollektionen 2012 har Nowhere skapat solglasögon inspirerade av det trendiga 1950-talet, cykelbyxor, långklänningar, en smoking-suit av linne, stickade trendiga motorcykeljackor, korta klänningar, stora pojkvänsskjortor, shorts och byxor i den heta ankellängden. Färgerna går i en diskret skala från vitt och trendiga ljusa pasteller till svart.

Kollektionen som finns att köpa på nelly.com är tänkt som den perfekta basen för sommaren. Vad säger ni, är detta sommarens drömgarderob?

Spana in hela kollektionen genom att klicka på bilderna nedan.

PSST ...  Missa inte vår stora intervju med Elin Kling: Stor intervju med vår svenska it-girl - Elin Kling