Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Stilsäkra assistenter

På Damernas Världs moderedaktion har vi två fantastiska modeassistenter Linda-Katarina Anderberg och Karolina Ytterberg. Varje fredag kommer de att dela med sig av helgens bästa shoppingtips och varje söndag kommer de att visa er fotografier från veckan som gått.

Era shoppingtips kommer att präglas av er stil, hur skulle ni beskriva den?"Jag inspireras mycket av film och musik. När jag shoppar köper jag mycket vintage som jag blandar upp med nytt, gärna svensk design exempelvis Acne, Whyred och Minimarket. Men jag handlar gärna från de större kedjorna också. Min stil är helt enkelt en kombination av allt möjligt som skapar det uttryck jag vill förmedla och som jag trivs i", berättar Linda-Katarina Anderberg.

"Jag har en ganska klassisk stil med en "tvist". Jag gillar plagg som vid första anblicken ser ganska enkla ut men som har någon oväntad liten detalj", säger Karolina Ytterberg.

Vad kommer vi att få se för shoppingtips?"Det kommer bli en hel del blandat beroende på vad som känns roligt, intressant och inspirerande för dagen", säger tjejerna.