Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Jason Lloyd Evans

Sweden Fashion & Beauty Day – allt om vad som händer på modefestivalen

Den 21 oktober är det dags för mode- och skönhetsfestivalen Sweden Fashion & Beauty Day i Stockholm. Programmet för dagen är fullspäckat – så se till att köpa en biljett, för det här vill du inte missa!

Vill du se en modevisning med höstens hetaste trender? Få chansen att vara med på en riktig modeplåtning? Lära dig de bästa knepen för att få till den perfekta sminkbasen, eller se när prestigefyllda Damernas Värld Guldknappen delas ut? Då ska du komma på Sweden Fashion & Beauty Day, Sveriges första mode- och skönhetsfestival!

Lördagen den 21 oktober samlas Sveriges mode- och skönhetselit för panelsamtal, föreläsningar, workshops och massor av inspiration och aktivititeter på Waterfront i Stockholm. Du som gäst kommer till exempel kunna få naglarna fixade, höra supermodellen Caroline Winberg berätta om mode och sin karriär, eller få håret stylat av proffs.

Om du vill veta ännu mer om vad som händer under dagen kan du ta en titt på schemat här nedan. Och vet du vad det bästa är? De här programpunkterna är långt ifrån allt som dagen kommer bjuda på – här kan du läsa mer och köpa din biljett nu på en gång!