Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Efva Attling samarbetar med Miriam Bryant för sitt märke The Högdalen.Efva Attling samarbetar med Miriam Bryant för sitt märke The Högdalen.Efva Attling samarbetar med Miriam Bryant för sitt märke The Högdalen.
Efva Attling samarbetar med Miriam Bryant för sitt märke The Högdalen. Foto: Efva Dahlgren/The Högdalen

Tre smyckesnyheter – och Miriam Bryant är en av dem

När Miriam Bryant talar om sitt förhållande till smycken i samband med det precis släppta samarbetet med Efva Attlings märke The Högdalen ringar hon in precis det som gör att vi älskar smycken:
– Smycken har en tendens att förhöja självkänslan. Det är något med att ha fina smycken på sig, pricken över i:et på en outfit.

Vi håller med Miriam och tipsar om tre nya smyckeskollektioner som alla kan bli självklara konversationsstartare – och självkänslahöjare - just nu.

Miriam Bryant för The Högdalen: Sönder

Efva Attling och Miriam Bryant iförda smycken från kollektionen.Efva Attling och Miriam Bryant iförda smycken från kollektionen.Efva Attling och Miriam Bryant iförda smycken från kollektionen.
Efva Attling och Miriam Bryant iförda smycken från kollektionen. Foto: Efva Dahlgren/The Högdalen
Vi har alla varit med om saker som lämnat sår. I stället för att förneka det kan man bära sina ärr, om inte med skönhet, i alla fall med en känsla är att det är okej.

Efva Attlings kreativa hub The Högdalen samarbetar ofta och gärna med kända människor ur musiken värld - tidigare samarbetspartner inbegriper Thåström, Joakim Berg och Jonas Åkerlund. Nu sällar sig artisten Miriam Bryant till The Högdalen gänget med en kollektion som grundar sig i alla musikers favoritämne: Brustna hjärtan. Kollektionen heter Sönder och består av halsband, chokers, örhängen. earcuffs och ringar. 

Örhängen och halskejda från The Högdalen x Miriam Bryant.Örhängen och halskejda från The Högdalen x Miriam Bryant.Örhängen och halskejda från The Högdalen x Miriam Bryant.
Örhängen och halskejda från The Högdalen x Miriam Bryant.

Maria Nilsdotters nya kollektion: The Siren 

Maria Nilsdotter iförd smycken ur sin nya kollektion.Maria Nilsdotter iförd smycken ur sin nya kollektion.Maria Nilsdotter iförd smycken ur sin nya kollektion.
Maria Nilsdotter iförd smycken ur sin nya kollektion. Foto: Maria Nilsdotter
Jag ville utforska sirenens väsen, hennes charm och undermedvetna, liksom hennes hunger efter närhet.

Allas favoritsmyckesdesigner Maria Nilsdotter har äntligen släppt en ny kollektion som har tagit inspiration från havet. Maria har tolkat den mytologiska varelsen sirenen, som lurade sjömän i döden. Både hon och flera varelser dyker upp i denna omfattande kollektion som består av halsband, ringar, örhängen och armband i silver och guldpläterat silver, prydda med sötvattenpärlor, diamanter och månstenar. Säljs här (länk till Maria Nilsdotter).

Smycken ur Maria Nilsdotters kollektion The Siren.Smycken ur Maria Nilsdotters kollektion The Siren.Smycken ur Maria Nilsdotters kollektion The Siren.
Smycken ur Maria Nilsdotters kollektion The Siren.

Fredrik Robertsson för Edblad: The Decadent Warrior

Fredrik Robertsson med några av delarna i hans kollektion för Edblad.Fredrik Robertsson med några av delarna i hans kollektion för Edblad.Fredrik Robertsson med några av delarna i hans kollektion för Edblad.
Fredrik Robertsson med några av delarna i hans kollektion för Edblad. Foto: Edblad
Jag ville skapa något för den moderna krigaren och aktivisten som kämpar för sina rättigheter, oavsett om det handlar om HBTQIA, kvinnor eller andra mänskliga rättigheter men som gör att utvecklingen går framåt - samtidigt som jag vill skydda dom mot våld och hat

Haute Couture-entusiasten Fredrik Robertsson har samarbetat med Edblad kring en kollektion smycken där kedjan står i fokus. Kollektionen består av tre olika set: Ett set om ringar, ett om halskedjor och en otroligt lyxig masterpiece – se Fredrik själv bära den här. ANNONS Köp här (länk till Edblad)

Ett set ringar ur Fredrik Robertssons kollektion för Edblad.Ett set ringar ur Fredrik Robertssons kollektion för Edblad.Ett set ringar ur Fredrik Robertssons kollektion för Edblad.
Ett set ringar ur Fredrik Robertssons kollektion för Edblad. Foto: Edblad

LÄS MER Victorias svenska örhängen du kan köpa – från budget till lyx