Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

THERESE HALLBERG: På min önskelista...

Vad önskar du dig i julklapp? Vi på Damernas.se fortsätter att gräva i vad modepersonligheter/bloggare önskar sig i julklapp och näst på tur är ingen mindre än vår Damernas Världs skönhetsredaktör och Damernas.se:s bloggare Therese Hallberg

Hur ska du fira jul?- Eftersom min mans släkt finns i Skåne och min i Stockholm får vi alltid dela upp firandet. I år börjar vi i Skåne och avslutar i Stockholm. Dessutom fyller min mormor 92 år den 28 december och det ska vi fira ordentligt!

Vad ser du mest fram emot- Att vara ledig och hinna umgås med nära och kära ordentligt. Att inga ha några måsten på schemat (förutom att äta god julmat) ska bli riktigt härligt.

Vad önskar du dig i jul?- Armband från Sophie by sophie. Jag skulle vilja matcha min klocka med ett armband som stödjer en god sak. Sophie by sophies samarbete med Min Stora Dag är både snyggt och hjälper
sjuka barn att få en drömdag uppfylld. Snacka om win-win.
- Parfym från Tom Ford. Jag ångrar mig så att jag inte kollade in Tom Fords nya parfym Violet Blonde när jag var i USA nyligen. Den är helt ljuvlig. Innehåller, som namnet antyder, viol men också citrusfrukter, jasmin och vit patchouli. Det är den pudriga känslan som doften ger som fått mig på fall.
- Halsband från Anine Bings samarbete med Cooee. Jag älskar stjärnor och Anine Bings silverhalsband som hon skapat tillsammans med Cooee är bland det finaste jag har sett på länge.
- Bok, Eldvittnet av Lars Kepler. Eftersom jag älskar spöken och andra övernaturliga väsen är detta ett must-read i mellandagarna!
- Ett presentkort på Svenskt Tenn. Min man och jag flyttar till en ny lägenhet i januari och jag skulle helst vilja fylla den med prylar från Svenskt Tenn från tak till golv. Tyvärr kostar det lika mycket som det smakar, så ett presentkort skulle göra upplevelsen lite mindre svettig för min plånbok.