Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Tiger of Sweden höst/vinter 2013

Främsta raden var fylld av kändisar då det var dags för avslutningsvisningen på Mercedes-Benz Fashion Week i Stockholm. Och avslutade gjorde Tiger of Sweden.

Kollektionen är fylld av varma höstfärger och metalliska nyanser. Den rymmer både herr- och dammode och dam-delen av den stora kollektionen andas pojkflicka med kepsar, boxiga jackor och stora skinnshorts.
Kika på damkollektionen genom att klicka på bilderna nedan. Efter klicket berättar dessutom Tine Grandahl som tillsammans med Shena Neville skapar dammode för Tiger of Sweden om senaste kollektionen.

Foto: Kristian LöveborgBerätta om er höst/vinterkollektion– Till den här kollektionen har vi lekt med en ny androgynitet. Vi har utgått från klassiskt herrmode och använt det på ett mjukt och feminint sätt. 

Vad betyder namnet Intellectual Clash?– Namnet refererar till en clash/mix av det minimalistiska i designen och de rika materialen. Det syftar även till kompositionen av färger som vi i höst/vinterkollektionen skapat på ett lekfullt sätt.

Vilka är era favoritplagg i kollektionen?– Trenchcoatsen och de manliga skjortorna är några av favoriterna.