Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Kinga Rajzak in flying saucer with members of the

Tim Walker förvandlar dagdrömmar till fotografier

Om du vill se konstnärliga fotografier och humoristiska porträtt bör du bege dig till London snarast möjligt. Från och med i dag ställer nämligen modefotografen, och Martina Bonnier-favoriten, Tim Walker ut sina bilder på Somerset House

Tim Walker är fotografen som enligt egen utsago "turn daydreams into photographs". Som 19-åring tilldelades han en eftertraktad praktikplats på modemagasinet Vouge. Strax därefter, blott 25-år gammal, gjorde han sin första egna plåtning för tidningen. Sedan dess har hans karriär gått spikrakt uppåt och han har fotograferat kampanjer för bland annat Hèrmes och Valentino. De senaste åren har han även samarbetat med väsktillverkarna Mullberry, som nu är med och supportar utställningen.    

Är du också sugen på att se modedesignern Alber Elbaz i kaninöron? Eller Alexander McQueen med ett rökande skelett?  Då är det dags att boka London-flyg och se TIm Walkers utställning. I samband med utställningen släpper han även en bok, Storyteller by Tim Walker. En liten tröst till alla som inte har möjlighet att ta sig till Storbrittanien i höst.

Bilder från utställningen hittar du här under. Passa på att kika vettja!