Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Tjuvkika på COS höstmode 2012

Svenska märket COS, som är H&M:s lite exklusivare linje, öppnade upp sin första butik i Sverige 2011, då på Biblioteksgatan i Stockholm. Succén var ett faktum.
Till hösten öppnar COS upp sin första butik i Göteborg, och ger alla västkustbor en nypa av sin design. För alla oss som inte bor i någon storstad kan COS underbara plagg shoppas via Cosstores.com

Signifikativt för COS är deras stilrena och skräddade plagg, som alla har en nypa edge. Inte för mycket, inte för lite. Den perfekta trendnivån helt enkelt.
Dessa DNA tar COS med sig in i sin höstkollektion, en höstkollektion som överraskar totalt, framförallt genom sin färgskala. Ljusa pasteller, som vi annars är vana att se på våren, mixas med typiska höstnyanser som senapsgult, mossgrönt, marintblått, brunt och grått. Resultatet är fantastiskt.
Snitten är lika enkla som vanligt och smickrande på alla sätt. Vårens trendiga skört fortsätter vara högsta mode även i höst, något som COS har tagit fasta på. Diskreta skörtar syns på ett flertal blusar ur höstkollektionen 2012.
Även pressvecksbyxan som är ett av höstens nyckelplagg kommer i flera olika, supersnygga versioner från COS. 

Spana in hela COS höstkollektion 2012 genom att klicka på bilderna nedan.