Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Modechef Lisa Pettersson guidar dig till en motivationshöjande träningsgarderob.Modechef Lisa Pettersson guidar dig till en motivationshöjande träningsgarderob.Modechef Lisa Pettersson guidar dig till en motivationshöjande träningsgarderob.
Modechef Lisa Pettersson guidar dig till en motivationshöjande träningsgarderob.

Modechefen: ”Så stylar du en motivationshöjande träningsgarderob”

Damernas Världs modechef Lisa Pettersson delar varje månad med sig av stylingtips och berättar om sin relation till signaturplagg som förgyller garderoben. Här visar hon hur du på bästa sätt kommer i gång med träningen med hjälp av en motivationshöjande träningsgarderob. 

Äntligen känner jag att jag har hittat bästa träningskombination som funkar för mig! Jag har testat många olika träningsformer, från aerobics på 80-talet till thaiboxning som nybliven mamma. På senare år har det mest blivit löpträning i skogen i kombination med utegymmet. Yoga är dock en träningsform som jag aldrig lyckats bli fastna för under alla dessa år. Har aldrig förstått mig på vännerna som kommit leende ut från yogaklasser, men varit väldigt avundsjuk på styrkan som det uppenbarligen ger. 

Yoga har varit på tok för långsamt för mig. Men nu är jag fast – antagligen för att kroppen behöver det! 

För att komma över träningströskeln och öka motivationen, framför allt under årets mörkare årstid, så hjälper det i alla fall för mig att investera i en snygg och fungerande träningsgarderob.

För att komma över träningströskeln och öka motivationen, framför allt under årets mörkare årstid, så hjälper det i alla fall för mig att investera i en snygg och fungerande träningsgarderob. Plaggen är dessutom lika användbara på väg till och från ditt pass som under själva träningen. Fick jag välja skulle jag kunna gå klädd i träningsoutfit även till vardags. Leggings är nämligen, som jag nämnt tidigare, en av stöttepelarna i min kapselgarderob. 

Så i höst när motivationen känns som trögast kommer jag med glädje att snöra på mig de nya löparskorna med peppande 80-talsmusik i lurarna, eller bege mig till yogaklassen och träna med stil!

1. Värmande vinterjacka

Gore-Tex dunjacka, från Peak Performance x Ben Gorham. Mer info – köp här (länk till återförsäljare)

Gore-Tex dunjacka, från Peak Performance x Ben Gorham. Klicka på bilden och kom direkt till jackan.Gore-Tex dunjacka, från Peak Performance x Ben Gorham. Klicka på bilden och kom direkt till jackan.Gore-Tex dunjacka, från Peak Performance x Ben Gorham. Klicka på bilden och kom direkt till jackan.
Gore-Tex dunjacka, från Peak Performance x Ben Gorham. Klicka på bilden och kom direkt till jackan.

2. Skyddande vindbyxor

Vindbyxor från Filippa K. Mer info – köp här (länk till Filippa K) 

Vindbyxor av polyester från Filippa K. Klicka på bilden och kom direkt till byxorna.Vindbyxor av polyester från Filippa K. Klicka på bilden och kom direkt till byxorna.Vindbyxor av polyester från Filippa K. Klicka på bilden och kom direkt till byxorna.
Vindbyxor av polyester från Filippa K. Klicka på bilden och kom direkt till byxorna.

 

LÄS OCKSÅ: Så stylar du den trendiga outdoor-looken 

Franska sångerskan Sheila efter sin löprunda i LA.Franska sångerskan Sheila efter sin löprunda i LA.Franska sångerskan Sheila efter sin löprunda i LA.
Franska sångerskan Sheila efter sin löprunda i LA. Foto: GETTY IMAGES

3. Peppiga träningstights

Mönstrade träningstights från & Other Stories. Mer info – köp här (länk till & Other Stories)

Mönstrade träningstights från & Other Stories. Klicka på bilden och kom direkt till tightsen.Mönstrade träningstights från & Other Stories. Klicka på bilden och kom direkt till tightsen.Mönstrade träningstights från & Other Stories. Klicka på bilden och kom direkt till tightsen.
Mönstrade träningstights från & Other Stories. Klicka på bilden och kom direkt till tightsen.

 

4. Mjuk fleece

Fleecejacka från H&M. Mer info – köp här (länk till H&M) 

 

5. Praktisk väska

Liten väska från Kenzo Sport. Mer info – köp här (länk till Kenzo)

Liten väska från Kenzo Sport. Klicka på bilden och kom direkt till väskan.Liten väska från Kenzo Sport. Klicka på bilden och kom direkt till väskan.Liten väska från Kenzo Sport. Klicka på bilden och kom direkt till väskan.
Liten väska från Kenzo Sport. Klicka på bilden och kom direkt till väskan.
Kvinnliga sprintern och OS medaljören i inspirerande träningsstil.Kvinnliga sprintern och OS medaljören i inspirerande träningsstil.Kvinnliga sprintern och OS medaljören i inspirerande träningsstil.
Kvinnliga sprintern och OS medaljören i inspirerande träningsstil. Foto: BETTMANN / BETTMANN ARCHIVE BETTMANN

6. Skön träningstopp

Träningstopp från Tryst Sthlm. Mer info – köp här (länk till Tryst Sthlm)

Träningstopp från Tryst Sthlm. Klicka på bilden och kom direkt till toppen.Träningstopp från Tryst Sthlm. Klicka på bilden och kom direkt till toppen.Träningstopp från Tryst Sthlm. Klicka på bilden och kom direkt till toppen.
Träningstopp från Tryst Sthlm. Klicka på bilden och kom direkt till toppen.

LÄS OCKSÅ: Skönhetsredaktören väljer höstens allra bästa produkter

7. Stilfull Apple-smartklocka

Vattentät Apple-klocka av rostfritt stål från Hermès. Mer info – köp här (länk till Apple) 

Vattentät Apple-klocka av rostfritt stål från Hèrmes. Klicka på bilden och kom direkt till klockan.Vattentät Apple-klocka av rostfritt stål från Hèrmes. Klicka på bilden och kom direkt till klockan.Vattentät Apple-klocka av rostfritt stål från Hèrmes. Klicka på bilden och kom direkt till klockan.
Vattentät Apple-klocka av rostfritt stål från Hèrmes. Klicka på bilden och kom direkt till klockan. Foto: HOGARTH IMAGE STUDIO / MARCOM LAVA 3D ASSET.

 

8. Funktionella träningsshorts

Kombinerade cykelbyxor/shorts från Esprit. Mer info – köp  här (länk till Esprit)

Kombinerade cykelbyxor/shorts från Esprit. Klicka på bilden och kom direkt till shortsen.Kombinerade cykelbyxor/shorts från Esprit. Klicka på bilden och kom direkt till shortsen.Kombinerade cykelbyxor/shorts från Esprit. Klicka på bilden och kom direkt till shortsen.
Kombinerade cykelbyxor/shorts från Esprit. Klicka på bilden och kom direkt till shortsen.

 

9. Färgglada hörlurar 

Hopfällbara on ear hörlurar, från Urbanears. Mer info – köp här (länk till Åhléns) 

Hopfällbara on ear hörlurar, från Urbanears. Klicka på bilden och kom direkt till hörlurarna.Hopfällbara on ear hörlurar, från Urbanears. Klicka på bilden och kom direkt till hörlurarna.Hopfällbara on ear hörlurar, från Urbanears. Klicka på bilden och kom direkt till hörlurarna.
Hopfällbara on ear hörlurar, från Urbanears. Klicka på bilden och kom direkt till hörlurarna.

 

LÄS OCKSÅ: Höstens snyggaste kappor från budget till lyx

10. Snabba löparskor

Löparskor av ekologiska hållbara och återvunna material, från Veja. Mer info – köp här (länk till Veja)

Löparskor av ekologiska hållbara och återvunna material, från Veja. Klicka på bilden och kom direkt till köp.Löparskor av ekologiska hållbara och återvunna material, från Veja. Klicka på bilden och kom direkt till köp.Löparskor av ekologiska hållbara och återvunna material, från Veja. Klicka på bilden och kom direkt till köp.
Löparskor av ekologiska hållbara och återvunna material, från Veja. Klicka på bilden och kom direkt till köp.

 

11.  Quick fix på flaska

Torrschampo, från Noir Stockholm. Mer info – köp här (länk till Åhléns)

Torrschampo, från Noir Stockholm. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Torrschampo, från Noir Stockholm. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Torrschampo, från Noir Stockholm. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.
Torrschampo, från Noir Stockholm. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.