Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

TRENDRAPPORT: Bländande mode

Vårens mode innehåller färg, färg och åter färg. Och i många fall bländande neoner som gör att det sticker i ögonen

Damernas.se tittar närmare på neontrenden, och ger dig de bästa tipsen för trenden!Vårens färgkarta är en knallig historia, och ibland även bländande. På catwalken syns nämligen ett hav av neonfärger som sticker i ögonen. Här dyker kulörter som neongult, neonorange, neonrosa och neongrönt upp. De fullkomligt lyser, och kan göra vilken grå vårdag som helst till en färgglad modefest! 

Men hur bär man denna trend? Inspireras av catwalken.
Mest förekommande är neonförgerna på korta klänningar, där modellen varierar från Miu Mius plisserade, mönstrade kreation, till Lanvins skulpterade, neonrosa klänning. 

Men mest uppmärksammade av alla neonfärgade plagg är ändå Jil Sanders hellånga kjolar och knalliga byxor. Det har redan släppts flera budgetvarianter, främst på byxorna, och mer är att vänta.
Liksom gällande accessoarerna. Neonfärgade accessoarer, och så främst väskor, skor och små detaljer som kavajslag, syns hos både Jil Sander, Miu Miu och Christopher Kane, där den givna färgen är neongul. 

TREND-TIPS!- Våga neon! Om det känns för mycket med en neonfärgad klänning, så kan du börja med en kjol som du matchar med en enkel T-shirt, som hos Jil Sander, eller satsa på en del av en look, som till exempel en topp, som du matchar med ett mer neutralt plagg. Inspireras av Lanvin!
- Satsa på accessoarer. Skor och väskor i neonfärger drar upp vilken look som helst, och är perfekt för dig som älskar den lilla svarta. 

Sportmax, Jil Sander, Lanvin, Christopher Kane, Cacharel
Jil Sander, Miu Miu, Cacharel, Jil Sander, Miu Miu

Miu Miu, Jil Sander, Jil Sander, Margiela, Christopher Kane
Jil Sander, Cacharel, Lanvin, Jil Sander, Christopher Kane

VÅRENS TRENDER 2011

Vårens trendigaste solglasögonVÅRENS 5 STÖRSTA SKOTRENDER 2011VÅRENS TRENDER 2011: Vårens trenddetaljVÅRENS TRENDER 2011: Vitt, vitt och åter vitt!VÅRENS TRENDER 2011: Visa magen

VÅRENS TRENDER 2011: Ljuv romantikVÅRENS TRENDER 2011: Pressade plisseringarVÅRENS TRENDER 2011: Trendiga transparenterVÅRENS TRENDER 2011: SAFARIVÅRENS TRENDER 2011: Trendigaste mönstretVÅRENS TRENDER 2011: Punkig boywomenVÅRENS TRENDER 2011: Modevärlden går bananasVÅRENS TRENDER 2011: FÄRG, FÄRG, FÄRGVÅRENS STORA TRENDGUIDEVÅRENS TRENDER 2011: YSL-FEBERVÅRENS TRENDER 2011VÅRENS TRENDER 2011: Fjädrar till tusen!