Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

TRENDRAPPORT: Guld, guld, guld

Bland höstens dova och murriga färgskala, från kamelbeige, via mossgrönt, midnattsblått, rostrött och vidare till grått och kastenjebrunt, hittar vi några härliga uppstickare. Däribland guldfärgat. 

(I MORGON: GULDFÄRGADE KAP)

Guld, guld, guld. I höstens dova och sparsmakade trendbild, känns den guldfärgade som en riktig energikick. Den maxade färgen kommer i flera olika nyanser, och matchas med fördel med de dovare fägerna brunt, midnattsblått, kamelbeige och svart. 

Guldfärgen syns i huvudsak på säsongens klänningar. Långa klänningar finns representerade i flera olika modeller. Enkel slipklänning hos  Michael Kors, bohemisk klänning med trekvartsärm hos  Aquascutum, kapplikande klänning med polokrage hos  MaxMara och lyxigt som hos  Oscar de la Renta. Guldfärgen förkommer också på kavajer ( Dries van Noten,  Isabel Marant och  Ungaro), byxor ( Sophia Kokosalaki,  Max Mara,  Isabel Marant) och toppar och blusar ( MaxMara,  Lanvin och  Burberry Prorsum). 

Men främst i ledet av skimrande plagg står cocktailklänningen, som slutar ovanför knät. Den guldfärgade klänningen finns i flertalet modeller och för olika stilar, och det är en omedelbar festhöjare. Festens drottning har aldrig varit så självklar ...

(I MORGON: GULDFÄRGADE KAP)

MaxMara, Balmain, Sophia Kokosalaki, Dries van Noten, Alexander McQueen
Lanvin, Dries van Noten, Burberry Prorsum, Dolce & Gabbana, Isabel Marant
Michael Kors, Gianfranco Ferre, Aquascutum, Ungaro, Oscar de la Renta

MISSA INTE!

Mer guldfärgat hittar du i nya numret av Damernas värld: