Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

TRENDRAPPORT: Höstens jackor och kappor

Nu är det hög tid att inhandla hösten jacka eller kappa. Damernas.se listar höstens 5 hetaste trender. 

1

FÅRSKINNSJACKANFårskinn, fårskinn, fårskinn. Är det något vi kommer minnas från hösten 2010 är det just fårskinnet. Designers över hela världen har använt fårskinnet i sina höstkreationer. Från svenska Hope och Acne till Burberry Prorsum och 3.1 Phillip Lim. Fårskinnsjackan kommer i olika varianter och färger, men mest populär, alla kategorier,  är fårskinnsjackorna från Burberry Prorsum och Acne.

IMORGON PÅ DAMERNAS.SE: De 9 snyggaste fårskinnsjackorna just nu

2

CAPENDen dramatiska capen är ett kärt återseende i höstens trendbild. Capen kommer i olika längder (som hos Yves Saint Laurent, där den både kommer i vadlång och axelkort). Även materialen varierar, liksom färgskalan som går från vitt, beige till murrigt brunt och energifyllt smaragdgrön. 

3

PÄLSENPälsen återkommer på många plagg, och accessoarer, i höst, och främst på kappan. På jackor är kappor är det stort som gäller, och i olika former och färger. Ju större desto bättre. En variant på denna trend är pälskragen, som många designers satt på feminint klockade kappor, eller avtagbar päls som hos Fendi.

4

 KAMELFÄRGADE ROCKENRock'n'roll! Den stora rocken, gärna med långa, breda slag,  är het i höst! Den maskulina stilen med breda axlar, som hos Chloé, Gucci och Hermés går helt i linje med det 1970-talmode karaktäriserar delar av höstens mode. För en femininare touch, kommer rocken med skärp i midjan som hos Cholé och MaxMara.

5

MIDNATTSBLÅ KAPPANEn höst i midnattsblått kan inte gå fel. Den teatraliska nyansen kommer stort på kappor, gärna med klockad kjol som hos Lanvin

De 9 absolut snyggaste trendkapporna?

... hittar du i nya numret av Damernas värld.
kan du se den snyggaste varianten av varje modell: kamelbeigea kappan (i modejobbet "Höstens 10 viktigaste plagg"), capen (en vit, underbar, i modejobbet "Vita toner", en beige i "Martina väljer" och en svart i "Höstens 10 viktigaste plagg"), firgurformade kavajen (du hittar en vit varainat i modejobbet "Vita toner"), fårskinnsjackan (och kappan) i "Pilotpionjär" och i "Minipris") och leopardpälsen i "Höstens detaljer"