Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

TRENDRAPPORT: Klä dig för vinterkylan

Vinterkylan har slagit till rejält, och med den måste vintergarderoben uppdateras. Vinter 2011 är en rejäl historia modemässigt. 

Päls, stickat och heltäckande, ingår i trendbilden 2010. För dig som är lite skeptiskt, och kräver en mer sofistikerad look är den stiliga, vita trenden att föredra ...

Damernas.se guidar dig till trenden och nyckelplaggen. Det kan kännas svårt att känna sig elegant när temperaturen sjunker. Man bylsar på sig bäst man kan, gärna lager på lager och den sofistikerade looken är som bortblåst. Men en av vinterns trendfärger medför faktiskt att man ser elegant ut, trots att man är påbylsad. Färgen är vitt.
Pälsboots, stickade tröjor, kappor och klänningar, allt i oskyldigt och vackert vitt.
Och det bästa? De vita plagg du köper nu, kan du även använda nästa säsong då just vitt är en stor trend

3 nyckelplagg för trenden

1. Den tydligaste trenden från catwalken är den vita klänningen, som är ett otippat plagg (färgmässigt) bland höstens alla murriga färger. Den vita klänningen bär ofta en polokrage och slutar ovanför knät, som hos Gucci. Den vita klänningen är även en trend i vår, särskilt spetsklänningen som du bland annat ser hos Marc by Marc Jacobs. 2. Den vita byxan. Den raka byxan har en klar plats i denna vita trend, se till exempel Rochas. Satsa på en vid byxa med hög midja och använd plagget även i vår, då denna byxa är en av säsongens trendplagg.  3. Den vita kappan. En knälång, minimalistisk kappa i vitt syns hos både Gucci, Céline och Michael Kors. Till vinterrosiga kinder är denna kappa otroligt vacker, och lyser upp bland svenskarnas svarta vinterpsykos, som ofta återkommer säsong till säsong.  

Vitt, vitt, vitt? I nya numret av  Damernas värld hittar du 13 vita köpstips, missa inte!

Derek Lam, Loewe, Chanel, Giambatti Valli, MaxMara
Giambatti Valli, Céline, Valentino, Marios Schwab, Costume National

Biagiotti, Marc by Marc Jacobs, Rochas, Chanel, Gucci
Gianfranco Ferré, Calvin Klein, Gucci, Michael Kors, Karl Lagerfeld