Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

TYCK TILL: Erin Fetherston för Juicy Couture

I våras gjorde Juicy couture en turn, och anställde amerikanska designern Erin Fetherston, som är känd för sina tyllfyllda och vippiga festklänningar.
Juicy couture, som är mest kända för sina velourdressar, som för all del har älskats av en hel mysgeneration i mitten av 00-talet, har länge tampats med syrliga kommentarer och en stämpel som inte riktigt tar sin in i de finare salongerna. 

Men nu den 15 november släpps Erin Fetherstons första kollektion, som tar vara på Juicy coutures velour, men sätter samtidigt sin egen touch på märket.  Kollektionen innehåller klänningar, byxdressar, jackor, byxor, men även håraccessoarer, smycken och skor.
? Jag älskar den dekadenta vintagekänslan som finns i alla plaggen, det känns nytt och modernt hos Juicy Couture, som jag tyvärr numera endast förknippar med Paris Hilton.Hela kollektionen osar glittrande, bubblig nyårsfest  och min personliga favorit är den maxilånga klänningen Dolman sleeve gown. Halsbanden, hattarna och ringarna i accessoardelen skapar habegär, säger DV:s moderedaktör Emma Sahlin

Du kan titta på kollektionen genom att klicka på bilderna till höger. 

Vad tycker du om Erin Fetherstons kollektion?