Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: GAT Images

Ursina Gysi – stylisten som startar trender istället för att följa dem

Är du på jakt efter en ny stilikon som sticker ut från mängden är Ursina Gysi namnet för dig. Antalet streetstylebilder på den schweiziska stylisten är näst intill oändligt.

YRSINA GYSI

YRKE: Stylist och streetstylestjärna.

STIL: En förkärlek för sportiga snitt och överdimensionerade ytterplagg.

ÅLDER: 27 år.

INSTAGRAM: @ursinagysi

Så vad är det som skiljer Ursina Gysis stil från så många andras? Kanske det enkla faktum att hon startar trender snarare än följer dem.

Hon plockar upp inspiration från gatan och likt en kameleont bär hon upp en rad stilar, men gör looken till sin egen. Hennes avslappnade uttryckssätt och det faktum att många designers inspireras av hennes stil och karisma gör också sitt till den drömmiga helheten.

Hon får alltid till den ultimata mixen mellan sportigt, rockigt och hippiechict.

Även om hennes look bäst definieras i krocken mellan bra och dålig smak blir utfallet alltid exemplariskt – Ursina Gysi får på sitt coola manér alltid till den ultimata mixen mellan sportigt, rockigt och hippiechict. Det ser aldrig ut som att hon försöker för mycket.

Låt din höstlook inspireras av stylisten Ursina Gysi.Låt din höstlook inspireras av stylisten Ursina Gysi.Låt din höstlook inspireras av stylisten Ursina Gysi.
Låt din höstlook inspireras av stylisten Ursina Gysi. Foto: GAT Images

Sedan ett par säsonger tillbaka stylar Gysi visningar och lookbooks för det franska märket Y/Project vilket har varit en succé för båda parter. Så stilgoogla henne och hennes stylingjobb för inspiration i överflöd.