Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Damernas Världs väljer favoriter ur Cos vårmode: Kostymen, slipovern och tunikan bland favoriterna

Är du en stor påhejare av basgarderoben? Vårmodet 2021 från Cos innehåller flera guldkorn som kan leva i din garderob länge, länge. Avslappnade kostymen, slipovern, vackra klänningar och en helt ny solglasögonkollektion är några av höjdpunkterna. 

Basgarderoben står som alltid i fokus när Cos presenterar sin vårkollektion. Skräddade plagg, tunna stickade materia och lösa silhuetter … Cos stil känns igen. 

Märket har arbetat för att minska sitt klimatavtryck och i kollektionen återfinns märkets första kollektion solglasögon, skapade ihop med Antwerpen-märket Yuma Labs i 100 procent återvunnet material, i detta fall petflaskor. 

Cos tillhör H&M-gruppen, och är baserade i London. 

Damernas Världs favoriter ur Cos nya vårkollektion:

Kostymen

Ljuvlig kostym i en lite ovanlig färg – vilket gör den desto mer habergärlig. Skräddad, men ledig passform, vilket är precis det gyllene snittet just nu. En kostym att leva sitt liv i – vardag, jobb, fest och så vidare. Funkar superbra även var för sig.
Kavaj från Cos. Mer info - köp här (länk till Cos). Byxor från Cos. Mer info - köp här (länk till Cos). 

Kostym med bermudashorts

En variant på den vanliga kostymen när det är lite varmare är att bära bermudashorts, så kallade cityshorts, tillsammans med tillhörande kostym. Så chict! Knytet på den här kavajen gör den feminin och till en ljuvlig kavaj att bära även vid sidan av shortsen. Liksom kavajen är shortsen en bra egen piece.
Kavaj från Cos. Mer info - köp här (länk till Cos).
Bermudashorts från Cos.
Mer info – köp här (länk till Cos).  

Solglasögon i sambarbete med Yuma Labs

Cos gör från och med nu en egen solglasögonlinje ihop med företaget Yuma Labs från Antwerpen. Vi gillar samtliga styles väldigt mycket, både klassiska och egna, faktiskt svårt att utse favorit här. Men de här – moderna cateyebrillor –  är ju riktigt, riktigt snygga!
Solglasögon från Cos. Mer info - köp här (länk till Cos).  

Jumpsuiten är att betrakta som en klänning – ett plagg så är du klar! Att införskaffa en i lite ledigare passform är att föredra. Den här upplever vi mer än gärna våren och sommaren i!
Jumpsuit från Cos. Mer info - köp här (länk till Cos). 

V-ringad cardigan

Jösses så elegant! Vi älskar även strukturen som gör att denna cardigan sticker ut. Självklart även elegant med något läckert under.
Cardigan från Cos. Mer info - köp här (länk till Cos)

Knälång klännning

Det här är lite av Cos paradgren – lösa klänningar med det lilla extra. Den här klänningen är klockren på de flesta kroppstyper och oändligt skön – samt även snygg med byxor under. De spetsiga skorna gör varje look elegant.
Klänning från Cos. Mer info - köp här (länk till Cos). Skor från Cos. Mer info - köp här (länk till Cos).  

Linne

En klassiker som vi mer än gärna införskaffar just på Cos. Det här linnet är förstås otroligt snyggt som det är, men också superpraktiskt under andra plagg. En favorit året runt.
T-shirt utan ärm från Cos. Mer info - köp här (länk till Cos). 

Tunika-set

En mönstrad tunika med tillhörande byxor (man behöver förstås inte bära dem tillsammans) är hur elegant som helst sommartid, eller hemma. Från stranden till restaurangen, vid kvällsdrinken eller för ett litet strosande i någon härlig hamn. Elegant och superskönt!
Mönstrad kaftanklänning från Cos. Mer info - köp här (länk till Cos). Mönstrade byxor från Cos. Mer info - köp här (länk till Cos). Ballerinor från Cos. Mer info - köp här (länk till Cos). 

Lång klänning

Vilken vacker klänning – både som den är och att bära under, säg, en kavaj. Svart, slankt och med en perfekt urringning.
Klänning från Cos. Mer info - köp här (länk till Cos). 

Sportig jacka

En sportig jacka är ett alternativ till kavajen – speciellt om du vill haka på den rådande sportinfluerade trenden. Den här i sober färg och fint snitt gillar vi jättemycket. Och de skräddade cykelbyxorna är inte helt fel de heller!
Jacka från Cos. Mer info - köp här (länk till Cos).
Skräddade cykelyxor från Cos
. Mer info - köp här (länk till Cos).
Väska från Cos.
Mer info - köp här (länk till Cos). 

Slipover 

Plagget alla älskar – och är inte det här det snyggaste exemplaret du sett hittills? Jo, vi tror det. Perfektion!
Slipover från Cos. Mer info - köp här (länk till Cos)

LÄS ÄVEN: Ännu fler utvalda slipovers hittar du här