Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Vågade solglasögon i limiterad upplaga

Solglasögon i limiterad upplaga, eller varför inte ett par som finns i endast ett exemplar? Och dessutom designade av ... dig själv? 

Solglasögonföretaget Hyde's har specialiserat sig på personliga solglasögon, i exklusiva material och med underbara detaljer. 

"Hyde's solglasögon är handgjorda, och det som är speciellt med våra solglasögon är att de är av hög kvalité, och saknar branding. Våra solglasögon är till för människor med stark personlig stil. Vår önskekund har en stark personlighet, som inte behöver uttrycka den i loggar. Vi vill tillhandahålla moderna och personliga solglasögon, som inte är skrikiga och tar över bärarens personlighet", säger Lina Aastrup som är pressansvarig på Hyde's.

Bågarna bär alltid en vågad form, och varje kollektion kommer i begränsad upplaga, vilket ger bäraren lite mer utrymme att vara unik i sin stil och sina accessoarer. Priset på solglasögonen ligger mellan 1800 kronor och 2500 kronor.

Förutom Hyde's prêt-a-porter-linje, ger Hyde's sin kunder möjligheten att designa egna bågar. Ett par, eller en hel kollektion!