Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Copyright Rex Features Ltd 2012/All Over Press

Världskände designern loppisfyndade i Strängnäs

Älskar du att loppisfynda? Då är du i gott sällskap. I helgen dök ingen mindre än Roberto Cavalli upp på Strängnäs gator och fyndade.

Roberto Cavalli kan ha gjort ett av sitt livs bästa loppisfynd i Strängnäs i helgen. Ett par skor i krokodillskin blev hans för några hundralappar. Peder Davidsson hade slagit upp ett bord på innergården och sålde gamla grejer och varmkorv. Bland varorna fanns ett par skor i krokodilskinn och storlek 41.

Skorna fångade genast den 74-åriga designers uppmärksamhet som råkade passera tillsammans med en ung kvinna och en liten pojke.

– "What's the price", undrade han, och jag svarade på engelska att det var etthundra kronor. Han tittade länge och det var förmodligen för att det var så billigt. De var som sprillans nya i krokodilskinnsliknade läder. Sedan fick jag höra av min dotter, och runt omkring, att det var kändisen Roberto Cavalli, sa Peder Davidsson till Eskilstuna Kuriren.

Roberto Cavalli slog till och köpte skorna, som knappt har använts sedan Peder Davidsson fick dem för 20 år sedan.

– Jag provgick dem bara och tänkte att jag skulle ha dem när jag gifter mig, men det har jag inte gjort än. Sedan blev de kvar i min förvaring i över 20 år.

Roberto Cavalli och hans flickvän Sandra Nilsson köpte i somras ön Stora Rullingen utanför Strängnäs. En ö i lyx med stor villa, pool, egen golfbana och jaktstuga. Vem vet, nu när han sett potentialen i svenska loppisstånd kanske vi ser honom dyka upp igen ;)

Vill du läsa fler modenyheter? Gilla Damernas Värld på Facebook eller signa upp på vårt nyhetsbrev så missar du inga nyheter!

Foto: Alloverpress