Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Smycken med kvinnosymbolen - perfekt sätt att fira kvinnodagen den 8 mars.
Smycken med kvinnosymbolen - perfekt sätt att fira kvinnodagen den 8 mars.
Smycken med kvinnosymbolen - perfekt sätt att fira kvinnodagen den 8 mars.
Smycken med kvinnosymbolen - perfekt sätt att fira kvinnodagen den 8 mars.

Feminist? Javisst! 10 trendiga och snygga smycken med venussymbolen

Vad passar bättre än att lyfta snygga och tidlösa smycken med kvinnosymbolen så här i början av mars? Ett halsband, örhängen eller armband med venussymbolen är inte bara ett träffsäkert statement utan också en ständig it-accessoar, säsong efter säsong.

Ett smycke med venussymbolen är inte bara en liten hyllning till alla kvinnor där ute – det är också en snygg och tidlös accessoar som passar till precis allt. För att uppmärksamma kvinnodagen den 8 mars har vi har plockat ut tio varianter – allt från armbandsur till halsband – att klicka hem till dig själv eller någon annan du vill lyfta upp lite extra!

Örhängen från Efva Attling i silver 

Örhängen från Efva Attling.

Örhängen från Efva Attling med hennes tolkning av kvinnosymbolen. Gjorda i äkta silver. Little Feminin earrings. Mer info och köp här (länk till Åhléns.)  

Elegant halsband i silver med liten venussymbol

Mini-venussymbol pryder detta halsband från Drakenberg Sjölin.

Stilsäkert och tidlöst halsband i äkta silver från Drakenberg Sjölin med kvinnosymbolen i miniformat. Mer info och köp här (länk till Åhléns). 

Tidlösa örhängen i förgyllt silver 

Örhängen i förgyllt silver med venus.

Tidlösa, mindre örhängen i silver, eller som här, i förgyllt silver med venussymbolen. Dessa kommer du kunna ha i din smyckesgarderob i lång tid framöver. Mer info och köp här (länk till Glitter.)  

Armband med berlock 

Armband Queen från Emma Israelsson.

Armband i silver med berlock från Emma Israelsson med inskriptionen Queen. Armbandet är en hyllning till alla kvinnor! Mer info och köp här (länk till Ellos.)  

Halsband med kvinnosymbolen i äkta silver 

Halsband i silver från Pearls for Girls.

Silverkedja med hänge i form av venussymbolen, också i silver. Womans necklace från Pearls for Girls. Mer info och köp här (länk till PFG Stockholm) 

Armband med berlock från Edblad 

Armband från Edblad med kvinnobudskap.

Edblads nya armband heter Unite, som det också står på berlocken. Den symboliserar kvinnorna världen över som kommer att stå enade. 10 kronor från varje sålt smycke från Unite-serien går till organisationen Kvinna till Kvinna som arbetar världen över för att stoppa våld mot kvinnor och för mänskliga rättigheter. Mer info och köp här (länk till Edblad.)  

Ring i silver med kvinnosymbolen

Silverring med venussymbolen - till en billig peng!

Budgetkap! Ring från Glitter med kvinnosymbolen. Finns i silver och i förgyllt silver som du ser på bilden. Simpel och stilsäker! Mer info och köp här (länk till Glitter.)  

Armbandsur med kvinnosymbolen i fokus

Armbandsur från Regal med venussymbolen och tillhörande armband. Finns även med gulddetaljer. Mer info och köp här (länk till Ur & Penn). 

Halsband i med venussymbolen från Edblad 

Halsband från Edblad med kvinnosymbolen.

Halsband i guldfärgat stål från Edblad där kvinnosymbolen är i strass. Mer info och köp här (länk till Åhléns). 

Silverring med kvinnosymbolen 

Ring i silver med kvinnosymbolen.

Ring i silver från Drakenberg Sjölin, i äkta silver och med kvinnosymbolen längs med ringen. Women unite ring. Mer info och köp här (länk till Åhléns.)  

Armband med venussymbol - billig! 

Armband från Ur&Penn till budgetpris med venussymbolen. Finns även i silverfärg. Mer info och köp här (länk till Ur & Penn.)