Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Foto: Christine Olsson / TT NYHETSBYRÅN

Victoria i snyggaste klänningen med moderiktiga detaljerna – stjäl hennes stil!

Kronprinsessan Victoria strålade häromdagen när hon delade ut Astrid Lindgren Memorial Award under en digital tillställning. På sig hade hon en lång klänning i skimrande ljusblå satin med sommarens hetaste trend: puffärmar. Låt dig inspireras av Victoria – här är 7 eleganta klänningar i samma härliga anda!

Klänningar med puffärm och volym i kjolen har verkligen blivit en stor trend, och självklart visar vår vackra kronprinsessa vägen! Klänningen hon bär på bilderna kommer från svenska märket & Other Stories, men finns tyvärr inte längre kvar att köpa. Men misströsta inte! Du kan fortfarande få samma snygga stil som Victoria – nästan! 

Kronprinsessan Victoria i ljusblå satinklänning med puffärmar. Hon matchar dem med enkla sandaletter med liten klack. Foto: Christine Olsson / TT NYHETSBYRÅN

Klänning med puffärmar från & Other Stories

Klänning i omlottmodell, med puffärmar och volang nedtill. Kommer från samma märke som Victorias klänning, & Other Stories, men är gjord av linnemix i diskret mönster. Mer info och köp här (länk till & Other Stories.) 

Svart klänning med smock från Stylein

Svart bomullsklänning från Stylein med smickrande smock i livet, ordentligt tilltagna puffärmar och vidd i kjolen. En klänning att leva i på sommaren! Mer info och köp här (länk till Stylein).  

Blommig klänning med puffärm 

Romantisk blommig klänning från Faithful the brand i vadlång modell med puffärmar och volang nedtill. En riktigt härlig sommarklänning! Mer info och köp här (länk till Wakakuu)  

Linneklänning med puffärm till budgetpris 

Linne är riktigt trendigt sommaren 2021, och denna klänning från Kappahl bockar av fler trender: omlott, knäkort, marina färger, volanger och så klart puffärmarna! Mer info och köp här (länk till Kappahl)  

Lång klänning med puffärm 

Den här klänningen har likande vackert skimmer som Victorias klänning men i en snygg brun nyans. Kommer från Ellos Collection och har volanger och snyggt knyt i ryggen. Mer info och köp här (länk till Ellos.)  

Skjortklänning med puffärm 

Skjortklänning i denim från Minus i knäkort längd. Knytskärp i midjan och puffärmar – en perfekt preppy look. Till denna klänning matchar vi vita sneakers! Mer info och köp här (länk till Åhléns.)  

Kaftan med puffärmar från H&M 

Kaftan, eller lång och rak klänning i röd-orange färg från H&M. Gjord i taft som ger den ett snyggt skimmer och har generösa puffärmar. Matcha med snygga sandaler och en kuvertväska och du är redo för alla fester i sommar! Mer info och köp här (länk till H&M.)  

LÄS MER: Inspireras av drottning Silvias snygga sommarstil - skjortklänningar att älska!