Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel i färgmatchade outfits hos Svenska Kraftnät.
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel i färgmatchade outfits hos Svenska Kraftnät.
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel i färgmatchade outfits hos Svenska Kraftnät.
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel i färgmatchade outfits hos Svenska Kraftnät. Foto: PELLE T NILSSON / SPA SPA | SWEDISH PRESS AGENCY

Victoria och Daniels stilsäkra matchning – prickar in trenden

Det slog gnistor om kronprinsessan Victorias och prins Daniels par-stil när de besökte Svenska kraftnät i Sundbyberg. Kronprinsessparet bar monokromt matchade outfits, som prickade in couple dressing-trenden på ett smakfullt sätt.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel anlände till Svenska kraftnät för att sätta sig närmare in i myndighetens verksamhet i sobert marinblått. En smakfull och nedtonad tolkning av kändis-trenden couple dressing, där man matchar sin partners kläder.

Victoria är som bekant en stor vän av hållbarhet och valde den här dagen att återkomma till en favoritjacka från Morris Stockholm, som funnits i kronprinsessans garderob sedan 2015.

Knytblusen är en favorit i kronprinsessan Victorias garderob. Foto: PELLE T NILSSON / SPA SPA | SWEDISH PRESS AGENCY

Knytblusen är ett älsklingsplagg som Victoria ofta återkommer till, och den här fräscht randiga blusen från Gant tar den marina känslan i outfiten ytterligare ett steg.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel i färgmatchade outfits hos Svenska kraftnät. Foto: PELLE T NILSSON / SPA SPA | SWEDISH PRESS AGENCY

Victoria och Daniel färgmatchar som proffs

Den här är inte första gången kronprinsessparet satsat på couple dressing. När de till exempel besökte Energimyndigheten i höstas valde de monokroma looker i grått, som prickade in en tydlig skandinavisk trend i säsongens modebild.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel i Eskilstuna. Foto: FREDRIK SANDBERG/TT / TT NYHETSBYRÅN

Här var också Victorias fingertoppskänsla för accessoarer tydlig, inte minst i valet av handväskan från Saint Laurent – som hon också bar hos Svenska kraftnät.

Kronprinsessan Victoria med handväska från Saint Laurent. Foto: Fredrik Sandberg/TT / TT NYHETSBYRÅN

LÄS MER: Så stylar kronprinsessan Victoria knytblusen

LÄS MER: Kronprinsessan Victoria först med trendfärgen