Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Whyred i designsamarbete med Accent – se hela väskkollektionen här

Tidlös design och kvalitet är ledorden för det nya accessoarsamarbetet mellan Whyred och Accent.

– Kollektionen har inspirerats av självständiga och starka kvinnor såsom Charlotte Gainsbourg och Alicia Vikander, säger Roland Hjort, grundare och chefsdesigner på Whyred.

Accent x Whyred består av sex olika väskmodeller, i 14 olika varianter i skinn och textil. Färgmässigt går kollektionen i svart, nude, metallic, grönt och beige.

–Tanken bakom samarbetet hittade vi i en gemensam passion för hantverket, kvalitet och det tidlösa. Vi ville lyfta fram Whyreds DNA som handlar om Art, Music & Tailoring – nu i en uppdaterad version, säger Roland Hjort. Vi har använt oss av klassiska Whyred ”Heroes-detaljer” från exempelvis vår ikoniska väskmodell Ona samt fina skinn, mesh- och zip-detaljer, säger Roland Hjort.

– Vi är väldigt glada över samarbetet med Whyred och ser fram emot att möta kundernas respons, säger Kicki Olivensjö, inköpschef på Venue Retail Group som Accent är en del av.

Kicki Olivensjö och Roland Hjort.

Den nya väskkollektionen släpps den 30 mars och kommer finnas till försäljning hos Whyred samt i alla Accent-butiker i Sverige. Priserna kommer att ligga mellan 999 och 1699 kronor.

Accent x Whyred – se alla väskor i designsamarbetet:

Foto: unknown

 

Foto: unknown

 

Foto: unknown

 

Foto: unknown