Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Zlatan släpper underkläder för kvinnor – se hela kollektionen här

Zlatan Ibrahimovic och kvinnliga underkläder kanske är en aningen oväntad kombo, men nu är den här. Zlatans klädmärke A-Z lanserar nämligen en kollektion med sportiga bh:ar och trosor – som enligt Zlatan själv är "marknadens absolut bästa".  Scrolla ned för att kolla in hela kollektionen!

Sportmärket A-Z grundades 2016 och finns i dag i över 20 länder. Enligt märket själva fokuserar A-Z på enkelhet, kvalitet och funktionalitet – och varje design är skapad, testad och godkänd av 

Zlatan Ibrahimovic. Nu släpper märket en kollektion med underkläder för män, kvinnor och junior.

– Utan att skryta är det här ett av marknadens absolut bästa underwear-koncept. Passform, färger, kvalitet, förpackning, ja, allt sitter. Vi har jobbat intensivt för att ta fram den ultimata underwear-kollektionen. Jag är säker på att vi har lyckats, säger Zlatan i ett pressmeddelande.

Den nya underklädeslanseringen är första gången A-Z gör produkter riktade till kvinnor. Damunderkläderna kommer i sex olika passformer – fyra underdelar och två överdelar – och i tolv olika färger. Materialen är microfiber och bomull/modal. Priserna ligger mellan 129 och 299 kronor och storlekarna går från S till XL.

Utvalda modeller av underkläderna kommer från den 9 december att säljas hos Bik Bok, Carlings, Dressmann, Volt, Cubus och Stadium. Hela kollektionen går också att köpa online på a-z.com.

Se Zlatans underklädeskollektion för kvinnor här: