Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Örhängen gör comeback i modevärlden

Här kommer glada nyheter för alla er som älskar örhängen! Efter flera säsonger med kala, smyckeslösa öron gör örhängen comeback på trendscenen. Damernas.se guidar dig till säsongens absolut trendigaste örhängen efter klicket.

PSST. Imorgon guider Damernas.se till de bästa örhängsköpen just nu - i alla prisklasser. Missa inte!

PSST. Läs mer om vårens och sommarens trender 2012 här. 

Efter flera smyckeslösa säsonger i modevärlden gör smyckena comeback våren 2012. Och framför allt örhängen! Dessa härliga accessoarer pryder öron hos såväl Dolce & Gabbana, Marni, Prada som Oscar de la Renta och Valentino

För vårsäsongen är det speciellt två sorters örhängen regerar på trendscenen: Plastigt lekfullt eller överdådigt och superlyxigt. Gemensamt för dem båda är att örhängena ska vara stora vår 2012. Gärna kännas lyxiga och exklusiva (något som är trendigt även i höst ...). 

TRENDTIPS!- För en mer knallig och lekfull look: Satsa på plast och örhängen i flera färger. Inspireras av Marni!
- Örhängen med mängder av strass är en stor trend i vår. Ju mer desto bättre! Inspireras av Prada, Zac Posen och Oscar de la Renta.
- För dig som gillar vintage är detta ett guldtillfälle! Just de mer lyxiga örhängena går att fynda i vintagebutiker och på auktioner. Du kan fynda bra kvalité för en billigpeng. 

Dolce & Gabbana, Prada, Marni
Prada, Zac Posen, Valentino

Ermano Scervino, Zac Posen, Oscar de la Renta
Oscar de la Renta, Marni, Marni