Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Säsongens skiraste trend

Skira spetsar är en återkommande trend, speciellt när våren är i antågande. Den romantiska trenden går aldrig ur tiden, och var och varannan vill se ut som en sommarpreppad boho-version av Jane Birkin eller en förförisk Brigitte Bardot när sommaren gör entré. 

Damernas.se guidar dig till vårens och sommarens spetstrend och tipsar dig även om de bästa spetsköpen, allt detta efter klicket nedan. 

PSST! Letar du efter en spetsklänning inför bröllopet? I senaste numret av Damernas värld bjuder vi på en stor bröllopsspecial, där vi tipsar om de snyggaste brudklänningarna just nu. 

Spets, spets, spets.
Denna ständigt återkommande vår- och sommartrend är hetare nu än på länge denna säsong. Den vita spetsen regerar, och förekommer framför allt på korta klänningar, vadlånga och ankellånga klänningar, men även shorts.  
Transparens är också en trend som förekommer i kombination med spetsen, främst vad gäller kjolar. 

I vår är det Dolce & Gabbana som går i bräschen för spetstrenden. Det italienska modehuset har skapat en kollektion för våren och sommaren 2011 som nästan uteslutande är gjord i spets. Du kan se hela Dolce & Gabbana kollektion här

TRENDTIPS!- Satsa på en kort sommarklänning i vit spets. Detta är ett plagg som är ständigt aktuellt i modebilden för vår/sommar-säsongen. 

- Shorts! Detta härliga sommarplagg gör sig hur bra som helst i spets. Matcha med en enkel topp eller blus, om du vill behålla enkelheten. Vill du gå all in? Inspireras av D&G.