Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Shorts + kavaj = trendigaste kombon sommaren 2012

Säg hej till shortssuiten som är den hetaste kombon sommaren 2012. Damernas.se guidar dig till trenden och ger dig de bästa trendtipsen efter klicket ...

PSST. Läs mer om vårens och sommarens trender 2012 här. 

Shorts i kombination med kavaj är den perfekta outfiten sommaren 2012. Fungerar både till vardags (tillsammans med ett par enkla ballerinaskor) och till fest (matchade med ett par pumps eller sandaletter). Några av de modehus som går i bräschen för denna heta trend är hypade Jil Sander, Cacharel, Tibi och Ralph Lauren. Sommarens shortssuit-trend karaktäriseras av enkla linjer. Inga krussiduller, utan skräddade, minimalistiska snitt som följer den kvinnliga kroppens former. Shortsen ska vara i modell kortare och sluta högst en decimeter ner på låret.
Genom att laborera med kavajen kan du åstadkomma flera olika silhuetter som passar de flesta klädstilar. Stängd kavaj: feminina former. Öppen kavaj: En rakare silhuett. 

TRENDTIPS!- Mönstrat! Våga mönstrat på shortssuiten, och matcha tillsammans med en enkel T-shirt eller ett linne. Perfekt avvägning mellan maxat och minimalistiskt. - Shoppa det ultimata kitet: Kavaj, shorts och kort byxa, och bygg därmed på din garderob till hösten. I sommar är det shortssuit som gäller och i höst är det kavaj i kombination med kortare byxa som är trenden nummer 1. Gärna tokmönstrat. - Pastell. Inspireras av Cacharel och investera i en shortssuit i säsongens stora trendpalett: pastell. Två trender i en smäll!