Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Vad ska man ge i julklapp till den som älskar skönhet? DV tipsar om 7 passande produkter.Vad ska man ge i julklapp till den som älskar skönhet? DV tipsar om 7 passande produkter.Vad ska man ge i julklapp till den som älskar skönhet? DV tipsar om 7 passande produkter.
Vad ska man ge i julklapp till den som älskar skönhet? DV tipsar om 7 passande produkter.

7 perfekta sista minuten-tips på julklappar till skönhetsälskaren

Har du en skönhetsintresserad kvinna att köpa julklappar till men har lite bråttom? Då ska du spana in våra tips på skönhetsklappar som passar alla och blir en säker succé på julafton. Lyxigt läppstift, nagelklistermärken från Gucci eller hudvård från hypade Augustinus Bader, här finns en passande sista minuten-present för alla hudvårdsälskare!

1. Rött läppstift från Yves Saint Laurent

Rött läppstift från YSL i guldig hylsa.Rött läppstift från YSL i guldig hylsa.Rött läppstift från YSL i guldig hylsa.
Rött läppstift från YSL i guldig hylsa.

Det chicaste läppstiftet hon kan tänka sig, och vem blir inte glad av ett lyxigt och perfekt rött läppstift? Den annorlunda fyrkantiga formen gör appliceringen enkel och exakt, formulan är något matt men känns inte för torr på läpparna.  
Rouge pur couture the slim lipstick i nyans 1 Rouge extravagant från Yves Saint Laurent. Mer info och köp här (länk till Kicks).

 

2. Lyxig ansiktsolja från Augustinus Bader

Olja för ansiktet från Augustinus Bader.Olja för ansiktet från Augustinus Bader.Olja för ansiktet från Augustinus Bader.
Olja för ansiktet från Augustinus Bader.

Om budgeten är något större och du känner en person som älskar lyxig hudvård blir hen nog väldigt glad för en hälig ansiktsolja. DV:s skönhetsredaktör Anja Skeppe Grahn rekommenderar denna från Augustinus Bader: ”Under vintern kompletterar jag alltid hudvårdsrutinen med en ansiktsolja och Augustinus Baders The face oil är den bästa jag provat. Med gedigen forskning bakom sina produkter och en stor kändisfavorit (Victoria Beckham är ett fan), Augustinus Bader är verkligen ett märke alla hudvårdsnördar går i gång på.”
The face oil från Augustinus Bader. Mer info och köp här (länk till Skincity).

3. Härlig trio från Glossier

Julklappstrio från Glossier.Julklappstrio från Glossier.Julklappstrio från Glossier.
Julklappstrio från Glossier.

Trio med tre av det populära amerikanska märkets bästsäljare. Bryngelé, läppbalsam och lystergivande serum som passar de flesta. Härliga dofter och konsistenser gör ju alla glada.
Boy Brow + Balm Dotcom + Futuredew från Glossier. Mer info och köp här (länk till Glossier).

4. Nageldekaler från Gucci

Dekorationer för naglarna från Gucci.Dekorationer för naglarna från Gucci.Dekorationer för naglarna från Gucci.
Dekorationer för naglarna från Gucci.

Om hon uppskattar att ha fina naglar och gillar att sätta guldkant på vardagen, ge henne dessa klistermärken för naglarna från Gucci. Superenkla att applicera, flera designer att välja mellan och kan piffa till vilken outfit som helst. Perfekt till nyår och dessutom mycket bra pris!
Nail sticker från Gucci. Mer info och köp här (länk till Åhlens).

5. Klassiker från Elizabeth Arden 

Multiprodukt och supersalva från Elizabeth Arden.Multiprodukt och supersalva från Elizabeth Arden.Multiprodukt och supersalva från Elizabeth Arden.
Multiprodukt och supersalva från Elizabeth Arden.

Elizabeth Ardens multisalva behöver för de flesta ingen vidare presentation. Den fungerar till det mesta, använd den som dagkräm, som läppbalsam, på hårtopparna, som highlighter, på torra armbågar eller var helst du känner dig torr. En produkt alla blir glada av att få. Och desto roligare för en skönhetsentusiast att få testa en kultprodukt om hon inte redan gjort det!
Eight hour cream skin protectant från Elizabeth Arden. Mer info och köp här (länk till Kicks).

LÄS MER: Vill du veta historien bakom Eight hour cream? Här hittar du den!

6. Kit med sheetmask från GlowId

Sheetmasks från k-beautyexperterna på GlowId.Sheetmasks från k-beautyexperterna på GlowId.Sheetmasks från k-beautyexperterna på GlowId.
Sheetmasks från k-beautyexperterna på GlowId.

Säg den hudvårdsentusiast som inte uppskattar koreansk hudvård. Med detta kit ger du bort 4 sheetmasks som råder bot på alla hudproblem som kan tänkas finnas. Lugnande och vårdande masker går inte att få för många av.  
Glowid sheet mask kit 4st från GlowId. Mer info och köp här (länk till GlowId).

LÄS MER: Vill du imponera lite extra med kunskaper om koreansk hudvård? Läs vår guide här 

7. Ansiktsmist från Mantle

Scandi chic mist från Mantle.Scandi chic mist från Mantle.Scandi chic mist från Mantle.
Scandi chic mist från Mantle.

Svenska Mantle gör produkter med hampa, en lugnande ingrediens för huden. Deras mist kan användas både som ansiktsvatten eller för en liten extra fuktboost under dagen. Lätt citrusdoft i ett härligt moln kommer att glädja din skönhetsfantast långt efter julafton.
The must mist från Mantle. Mer info och köp här (länk till Mantle).

 

LÄS MER: Fem enkla, snygga och festligare sminkningar  

LÄS MER: 14 lyxiga presentaskar och julboxar för skönhetsälskaren (julklappstips!)