Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

10 lyxiga presentaskar och boxar för skönhetsälskaren (presenttips!)

Överraska någon nära med en härlig presentask fylld med hudvård, makeup, parfym eller hårprodukter till jul (eller önska dig själv!). Många julklappskit är också rena fynd. Vi listar 10 fina köp.

1. Hudvårdskit från Biotherm – till ett bättre pris

Återfuktande hudvård från Biotherm.Återfuktande hudvård från Biotherm.Återfuktande hudvård från Biotherm.
Återfuktande hudvård från Biotherm.

Innehåller en full size av den barriärstärkande ansiktskrämen Cera Repair dagcreme, en favorit hos underskriven skönhetsredaktör, plus supermysiga Life plankton-produkter – allt för en torr vinterhud. Mer info och köp här (länk till Kicks).

2. Hårvård från Kerastase – fyndläge!

Kérastase Genesis – stärkande hårvård som ska motverka håravfall – i fin presentask.Kérastase Genesis – stärkande hårvård som ska motverka håravfall – i fin presentask.Kérastase Genesis – stärkande hårvård som ska motverka håravfall – i fin presentask.
Kérastase Genesis – stärkande hårvård som ska motverka håravfall – i fin presentask.

Unna dig själv eller ge bort riktigt lyxig hårvård från Kérastase och märket har flera härliga presentaskar - perfekt att passa på till ett bättre pris! Mer info och köp här (länk till Lyko).

3. Julklappar från Byredo - perfekt till den stilmedvetna

Dofterna Mojave Ghost och Bal Dafrique i julklappslådor.Dofterna Mojave Ghost och Bal Dafrique i julklappslådor.Dofterna Mojave Ghost och Bal Dafrique i julklappslådor.
Dofterna Mojave Ghost och Bal Dafrique i julklappslådor.

Fantastiskt fina och välgjorda trälådor med Byredos makeup och dofter (bara innehållet, dofterna och makeupen blir alla mode- och skönhetsälskare garanterat glada över!) som sedan kan användas som snygga inredningsdetaljer. Mer info och köp här (länk till Byredo).

4. Hemmaspa-presenter från Jo Malone

Fina presentaskar med innehåll man blir glad för från Jo Malone.Fina presentaskar med innehåll man blir glad för från Jo Malone.Fina presentaskar med innehåll man blir glad för från Jo Malone.
Fina presentaskar med innehåll man blir glad för från Jo Malone.

Presenter från Jo Malone går hem lika mycket hos den som älskar inredning som skönhet och perfekt för ett stilfullt hemmaspa under julledigheten. Tänd ett ljus och njut. Mer info och köp här (länk till Åhlens).

5. Limiterade kit från kultförklarade Glossier

Limiterade kit och produkter från Glossier.Limiterade kit och produkter från Glossier.Limiterade kit och produkter från Glossier.
Limiterade kit och produkter från Glossier.

Ask med den perfekta bäriga läppfärgen i tre olika finish - matt, glänsande och återfuktande, hemmaspa-duo med ljus och badkulor i den speciella Glossierdoften, eller ett prova på-kit med några av deras mest älskade och ikoniska hudvårds- och sminkprodukter. Perfekt för både den som är nyfiken på märket och den redan inbitna Glossier-älskaren. Mer info och köp här (länk till Glossier).

6. Louis Vuitton – ultimata lyxen för parfymälskaren

Miniatyrset med Louis Vuittons parfymer.Miniatyrset med Louis Vuittons parfymer.Miniatyrset med Louis Vuittons parfymer.
Miniatyrset med Louis Vuittons parfymer.

Louis Vuitton härliga dofter finns i massa olika exklusiva utförande, som lyxiga prova på-kit och reseetuier, men även fina doftljus. Mer info och köp här (länk till Louis Vuitton)

7. The Body Shop har presentaskar för alla

Kusinen, dig själv och svärmor – The Body Shop är bland de allra bästa på fina kit och har skönhetsjulklappar för alla. Ett tips är att spana in säsongens limiterade dofter, Love & Plums, Kindness & Pears och Joy & Jasmine som är väldigt lyckade. Mer info och köp här (länk till Åhlens).

8. Fina julboxar från Maria Nila

Konstnären och influencern Cajsa Wessberg har gjort illustrationer till Maria Nilas julboxar.Konstnären och influencern Cajsa Wessberg har gjort illustrationer till Maria Nilas julboxar.Konstnären och influencern Cajsa Wessberg har gjort illustrationer till Maria Nilas julboxar.
Konstnären och influencern Cajsa Wessberg har gjort illustrationer till Maria Nilas julboxar.

Hårmärket Maria Nilas snygga julaskar, fyllda med deras populära hårvård, har tagits fram tillsammans med konstnären Cajsa Wessberg och är fina nog att kunna användas efter jul som förvaringslådor. Mer info och köp här (länk till Lyko).

Schampo, balsam och värmeskydd i presentask från Maria Nila.Schampo, balsam och värmeskydd i presentask från Maria Nila.Schampo, balsam och värmeskydd i presentask från Maria Nila.
Schampo, balsam och värmeskydd i presentask från Maria Nila.

9. Vackra samlarlådor med hårvård från Oribe

Schampo, balsam och hårolja i serien Gold lust från Oribe.Schampo, balsam och hårolja i serien Gold lust från Oribe.Schampo, balsam och hårolja i serien Gold lust från Oribe.
Schampo, balsam och hårolja i serien Gold lust från Oribe.

Lite mer fransk feeling på lådorna levererar Oribe tillsammans med À Paris chez Antoinette Poisson, vars inredningsdetaljer är inspirerade av 1700-talet (tips, besök butiken på om du är i Paris). Men innehållet går heller inte för hackor – Oribe är bland de bästa i klassen och alla blir glada för ett lyxigt schampo. Mer info och köp här (länk till Lyko).

Resestorlek med schampo och balsam för färgat hår.Resestorlek med schampo och balsam för färgat hår.Resestorlek med schampo och balsam för färgat hår.
Resestorlek med schampo och balsam för färgat hår.

Resekit med schampo och balsam för färgat hår. Mer info och köp här (länk till Lyko).

10. Festliga förpackningar från Yves Saint Laurent

Doften Libre från YSL i julskrud.Doften Libre från YSL i julskrud.Doften Libre från YSL i julskrud.
Doften Libre från YSL i julskrud.

Populära doften Libre från YSL är till jul smyckad med guldblad - så fin! Se till att spana in hela den glittriga specialkollektionen med bland annat en fantastisk palett och snygga läppstift som garanterat sätter guldkant på festmakeupen. Mer info och köp här (länk till Kicks).

YSL har också presentaskar med dofter och bodylotion i samma doft ”på köpet”.  Mer info och köp här (länk till Lyko).

Presentkit från YSL.Presentkit från YSL.Presentkit från YSL.
Presentkit från YSL.

LÄS MER: Skönhetsredaktören ger sin bästa Black Friday-tips

LÄS MER: Inredningsklappar för vackrare hem – alla under 500 kronor 

LÄS MER: Dyrgriparna att unna sig på Black Friday – 11 skönhetsprodukter värda sitt pris