Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

5 fuktgivande favoriter (för hela kroppen)

Fukt är nyckeln till att vårda, skydda och försköna kroppen. Vi vet ju redan att vi ska dricka mycket vatten, men vi behöver även tillsätta fukt utifrån. Både huden och håret behöver fukt för att må bra och se bra ut.
I säsongsskiften som nu mellan vinter och vår är det extra viktigt att ta hand om kroppen och se till att den är återfuktad. Här nedan tipsar DV:s skönhetsredaktör Carin Karlsson om sina absoluta fuktfavoriter. 

Psst. Vill du ha ännu fler skönhetstips och koll på det senaste inom skönhet? Spana in skönhetsredaktörens blogg, Carins beauty

1. Replenishing AHA masque från Priori kan användas både i ansiktet och på händerna. Med hjälp av AHA-syra och antioxidanter rengör masken och höjer fuktnivån i huden. Kostar 595 kr/120 ml.  

2. Tvättar händerna gör vi dagligen, men en uttorkande tvål kan slita på huden. Vetiver hand + body wash från Malin+Goetz har en gelkonsistens som löddrar och rengör, men samtidigt återfuktar. Kostar 235 kr/250 ml.  

3. En bra handcrème har en given plats i min handväska. Korres Calendula handcream för 159 kronor doftar friskt och går snabbt in i huden utan att kännas kladdig.

4. Det här återfuktande och färgade läppbalsamet innehåller bland annat fruktsmör och oljeextrakt. Tinted repairing lip balm från Bio-Beauté by Nuxe, 110 kr/15 ml. 

5. Percy & Reeds Superglossing mask är en hårinpackning med gelkonsistens som doftar ljuvligt och ger ditt hår näring från mandelolja och
styrka från vitamin B5. Kostar 165 kr/175 ml.