Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

9 enkla sminktips som snabbt ger dig strålande vacker hy

Vi har samlat 9 fantastiska sminktips som gör att du genast kommer att känna dig piggare. Använd alla på en gång, eller ett som passar just dig.

STEG 1. BÖRJA MED EN PRIMER SOM GER LYSTER

Börja med att använda din ansiktscréme som du brukar och fortsätt med att komplettera med en lystergivande primer. Primern kan vid en första blick se ut att vara alldeles för skimrande för att använda i hela ansiktet, men vi lovar den kommer att ge din hy ett härligt glow.

STEG 2: RAMA IN ÖGAT MED CONCEALER

Runt ögat är huden extra tunn och det gör att våra vener lätt lyser genom, samt att hyn lätt kan bli lite irriterad. Det i sin tur gör att huden runt ögat ofta drar lite mer åt rött och blått. Genom att applicera lite concealer nära näsroten och runt ögat har du snabbt sminkat fram en jämn ton.

STEG 3: TROLLA BORT RÖDA NÄSOR

Kring näsvingarna är vi ofta lite rödare än i övriga ansiktet, jämna enkelt ut nyansen genom att applicera lite concealer precis vid näsvingen.

STEG 4: LYFT FRAM DINA LÄPPAR MED CONCEALER

Runt munnen går vår hy ofta i en lite röd nyans, om du ska måla dina läppar så kommer de att få en ännu vackrare form om du börjar makeupen med att först applicera concealer runt munnen, så att hudtonen blir helt jämn. Ett enkelt knep för att lätt sätta dina läppar i fokus. Applicera sedan foundation så som du brukar.

[adSpace placement="auto"]

STEG 5: ANVÄND EN HIGHLIGHTER

En highlighter är fenomenal när vi vill ge huden lite extra glow, den kommer också att skapa kontraster mot din foundation och bronzer, och på så sätt ge intryck av att lyfta dina vackra drag ett steg. Knepet att använda en highlighter under ögonen är välanvänt när Hollywoodstjärnor går på röda mattan, ett enkelt sätt att snabbt ge intryck av att vara lite piggare.

STEG 6: GE LÄPPARNA EXTRA VOLYM

Genom att applicera lite highlighter precis ovan dina läppar skapar du snabbt en illusion av mer volym. Enkelt och effektivt knep när du vill göra en makeup med fokus på läpparna.

STEG 7: ÖPPNA ÖGONEN

En highlighter kan även användas för att öppna upp dina ögon och snabbt ge intryck av att du är piggare än vad du känner dig. Enkelt trick som snabbt gör stor skillnad även om du inte väljer att använda mer ögonmakeup.

STEG 8: SKUGGA MED BRONZER

På samma sätt som highlightern kan lyfta fram dina drag är bronzern fenomenal på att ta fram dem men genom att skugga. Bronzern ger dina kindben en extra dimension om du applicerar den precis under dina kindben.

[adSpace placement="auto"]

STEG 9: ROUGE

Självklart, men viktigt att inte glömma när du vill göra din look komplett.

VOILA, DU ÄR KLAR

Fixera makeupen med puder och sedan är du klar att möta dagen med en hy som strålar.