Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Årets första beautykalender har landat i butik – 118 dagar innan jul

Julen kommer tidigt i år – i alla fall om Lush får bestämma. Idag släpps deras första adventskalender i begränsad upplaga, fylld av smått och gott för skönhetsälskaren.

Vem hade kunnat ana att julen anländer redan under slutet av sommaren? Tre månader innan december (och 118 dagar innan julafton...) lanserar Lush årets första skönhetskalender. Redan idag landar adventskalendern i butik, för dig som vill vara ute i god tid. Extremt god tid.

Beautymärket utlovar 24 produkter i full storlek, varav fem är favoriter från förr på återbesök. Kalendern, som är handtillverkad i England av återvunna material, släpps i begränsad utgåva om 500 exemplar.

LÄS MER: 25 adventskalendrar för dig som älskar smink, skönhet och hudvård

Kalendern är gjord av återvunna material.Kalendern är gjord av återvunna material.Kalendern är gjord av återvunna material.
Kalendern är gjord av återvunna material.

Kalendern är uppdelad i tre större lådor och 24 individuella fack, med en design som ska göra det möjligt att återanvända den till exempelvis smyckesförvaring när det roliga är över. Smart!

– I år slog tanken oss att om vi får chansen att tillverka en kalender, borde vi fokusera på att göra den så återanvändbar som möjligt. Något kunderna kan använda om och om igen och göra till en del av sitt hem, säger Emma Caswell från teamet av presentdesigners.

Frågan som återstår är onekligen: vem har tålamod nog att vänta med att öppna de väldoftande luckorna fram till första december?

LÄS OCKSÅ: Guide: Höstens hetaste skönhetstrender 2019 – och så bär du dem