Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

1 AV 2
Fem favoriter – det gör dem till vinnare
2 AV 2

Årets adventskalendrar 2022 – för dig som älskar smink, skönhet och hudvård

Skönhetskalendrarna är här, årets bästa tidiga julklapp till dig själv! Vi listar adventskalendrarna med såväl smink, som hudvårds- och badprodukter som finns ute redan nu – för dig som vill göra julen ännu längre.

Det kan verka tidigt men för den som vill hinna få tag på specifika adventskalendrar gäller det att vara ute i god tid, kalendrarna säljer nämligen ibland slut snabbt. Men vem gillar inte att ha något att se fram emot? Unna dig själv eller någon nära en adventskalender som förgyller vardagen med små överraskningar - vi har samlat de bästa adventskalendrarna för beautyälskare. 

Psst! Vi fyller på listan allt eftersom fler kalendrar dyker upp! 

1. The Body Shops populära adventskalendrar

The Body Shop är veteraner när det kommer till skönhetskalendrar och var först med att erbjuda dem för redan 18 år sedan. I år vill The Body Shop lyfta de Community Fair Trade-hjältar bakom flera av produkterna samt förpackningarna i kalendern och bakom varje lucka hittar du små berättelser från runtom i världen där The Body Shop hämtar sina ingredienser. Kalendrarna är utformade som fina byråer och finns det tre storlekar att välja mellan, en liten, en mellan och en stor – alla innehåller favoriter från märket för både kropp, hår och ansikte.  
Box of wishes & wonders - ultimate advent calendar från The Body Shop. Pris 1475 kr (värde 2810 kr). Mer info och köp här (länk till Åhlens).  

Box of wonders - deluxe advent calendar från The Bodu SHop. Pris 995 kr (värde 1755 kr). Mer info och köp här (länk till Åhlens). 

Box of wishes - entry calendar från The Body shop. Pris 595 kr (värde 1050 kr). Mer info och köp här (länk till Åhlens). 

2. Adventskalender med skönhet från Rituals 

Rituals adventskalendrar är som alltid härligt juliga och lyxiga. Den större är formad som en liten riktig gran – vilken julstämning att ha den framme i december! Rituals har två olika, även en lite enklare platt gran, och båda kalendrar innehåller en blandning av märkets populära duschprodukter och doftljus (bland annat!). Rituals kalendrar brukar vara väldigt populära, inte minst för sin fina utsidan.
Advent calendar 3D 2022 från Rituals. Pris 1 095 kr värde 1775 kr). Mer info och köp här (länk till Åhlens).

Advent calendar 2D 2022 från Rituals. Pris 775 kr (värde 1445 kr). Mer info och köp här (länk till Lyko). 

3. Adventskalender från Molton Brown 

Molton Browns lyxiga kalender är full med favoritprodukter från märket samt en och annan produkt, exklusiv för just årets kalender. En vacker röd och guldig kalender som vi inte skulle ha något emot att tassa fram till varje decembermorgon.
Advent calendar från Molton Brown 2022. Pris 2300 kr (värde 3900 kr). Mer info och köp här (länk till Lyko).  

4. Skönhetskalender från L'Oréal Paris

I denna chica kalender hittar du makeup för fransar, ansikte, läppar och bryn samt ett litet urval för hud och hår
24-day Advent calendar från L'Oréal Paris 2022. Pris 1199 kr (värde 2932). Mer info och köp här (länk till Eleven).   

5. Hudvårdande adventskalender från Babor

Bakom de 24 luckorna gömmer sig en hel månadskur av Babors välkända ampuller så att du lagom till julafton har gnistrande vacker hy. En kalender för den riktiga hudvårdsnörden!
Babor Advent calender 2022. Pris 946 kr (värde 1689 kr). Mer info och köp här (länk till Skincity). 

6. Hudotekets julkalender med guldkant

I år firar Hudoteket 50 år med en extra festlig julkalender En härlig mix av skönhetsgodis att skämma bort dig själv med i decembermörkret. Flera produkter kommer i ordinarie storlek.
Julkalender 2022 från Hudoteket. Pris 1495 kr (värde 5220 kr). Mer info och köp här (länk till Hudoteket).

7. Lumenes adventskalender

Det här årets kalender innehåller sjutton bästsäljande hudvårdsprodukter och sju makeupfavoriter från Lumene. Fjorton av produkterna är nya jämfört med 2021 års kalender.
24 Nordic Beauty Treasures från Lumene. Pris 945 kr (värde 2349 kr). Mer info och köp här (länk till Lyko). 

8. Skönhetskalender från Sephora

Snygg adventskalender i en rosa och guldig ask som innehåller 25 produkter från märken som Charlotte Tilbury, Olaplex, Augustinus Bader, Tarte och Too Faced – till ett värde av 4000 kr. Härligt med en blandning av både hudvårdsprodukter, hårprodukter och makeup!
Favorites Julkalender 2022 från Sephora. Pris 1999 kr (värde 4750 kr). Mer info och köp här (länk till Sephora). 

9. Adventskalender med smink och hudvård från Kicks 

Kicks släpper i år två adventskalenderar, en lila med fokus på smink och en röd med fokus på hudvård. Variationsrika adventskalendrar med produkter från Kicks egna märken (Skin Treat, BeautyAct, Atelier Rouge, Budgie, Continu och Monsun) men också bästsäljare från några utvalda andra märken.
Makeup advent calendar 2022 från Kicks. Pris 1499 kr (värde 3410 kr). Mer info och köp här (länk till Kicks).
Skincare advent calendar 2022 från Kicks. Pris 1499 kr (värde 3381).
Mer info och köp här (länk till Kicks). 

10. Adventskalender från Skincity 

Skincity har i flera år gjort en omtyckt adventskalender, oftast i påsformat (som är perfekta att återanvända) och i år ligger påsarna i en liten byrå. I kalendern gömmer sig en härlig mix av både makeup och hudvård från märken som Kiehl’s, Maria Åkerberg, Ole Henriksen, Paula’s Choice, Skinceuticals, Skincity Skincare och Verso.
The skincare calender 2022 från Skincity. Pris 1699 kr (värde 6000 kr). Mer info och köp här (länk till Skincity).  

11. Julkalender med nagellack från Essie

Ge naglarna kärlek i jul med den här fina adventskalendern från Essie. Förpackat i en kalender föreställande ett vinterlandskap innehåller den både fullstora nagellack, minisar och allt du behöver för nagelvård.
Advent calender 2022 från Essie. Pris 899 kr (värde 2 026 kr). Mer info och köp här (länk till Bangerhead). 

12. Adventskalender med huvård från Kiehl's

Kiehls adventskalender är alltid väldigt populär och säljs slut supersnabbt varje år. Den här utgåvan är skapad av animationsstudion Made by Radio. Innehåller ikoniska Kiehl's-produkter som Ultra Facial Cream, Creamy Eye Treatment with Avocado och Calendula Herbal-Extract Toner. Kiehl's hudvård är unisex och kalendern funkar fint att dela med någon.
Advent calender . Pris 1245 kr (värde 1884 kr). Mer info och köp här (länk till Lyko). 

13. Lyxig adventskalender från Yves Saint Laurent

Årets lyxigaste julkalender med perfekta makeupaccessoarer för decembers alla fester! Loggoprydd, i svart och guld – Yves Saint Laurents kalender är verkligen något extra och känns nästan dekadent. Inget man vill slita upp i oktober utan ha framme stående på en hedersplats i hemmet under hela december.
YSL Advent calender 2022. Pris 4220 kr (värde 6180 kr). Mer info och köp här (länk till Kicks). 

14. Adventskalender från Clinique

Alla Cliniques bästsäljare är representerade i denna kalender, från rengöring till kräm och makeup i naturliga nyanser. Dessutom parfymfri, så det här är en kalender även för den känsliga huden.
Clinique Advent calender 2022. Pris 1 485 kr (värde 3 852 kr). Mer info och köp här (länk till Kicks). 

LÄS MER: De 7 bästa julkalendrarna 2022 – skönhetsredaktören recenserar