Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Alicia Vikanders bästa skönhetstips – i 5 enkla steg

Att Alicia Vikander är på allas läppar just nu är inte så konstigt. Hon vinner prestigefulla priser, briljerar på biodukarna och bjuder på sig själv. Hon är fantastisk helt enkelt – och hon ser också fantastiskt ut. Skådespelerskans look är ofta minimalistisk, men det ligger ändå en rutin bakom och nu kan du ta del av den.

Så, hur gör egentligen Alicia Vikander för att se så där nyponfräsch ut?

1. Försvarets hudsalva

Som många redan vet är Vikander är trogen användare av den svenska klassikern "Försvarets hudsalva". Damernas värld rapporterade om detta redan i mars, men det tål att sägas igen. Bra behöver inte alltid vara dyrt!

2. Charlotte Tilbury-produkter

För tidningen Allure berättar Alicia Vikander att det finns två produkter som hon använder varje dag. Den ena är ögonbrynspennan "Brow Lift eyebrow pencil" och den andra fuktcremen "Charlotte's Magic Creme moisturizer", båda produkterna från märket Charlotte Tilbury.

Foto: Brett Cove / Barcroft Media

3. Highlighter

Även om Alicia Vikander ofta nöjer sig med ögonbryn och fukt, så är hon också en trogen användare av highlighter, enligt tidningen Allure. Lite skimmer högst upp på kindbenen får det glåmigaste ansikte att lysa upp!

LÄS OCKSÅ: Elsa Hosk avslöjar sina bästa skönhetsknep (och hur hon tränar!)

4. Mascara

Mascara är också en sminkprodukt som Alicia Vikander gillar. Lite svärta på fransarna piggar upp blicken och får en att känna sig piffig och redo för världen!

LÄS OCKSÅ: Bästa mascaran – se hela testet och vilka som får högst poäng

5. Löshår

Tro det eller ej, men Alicia Vikanders hår råkar inte bara se helt fantastiskt ut. Skådespelerskan är en flitig användare av hårförlängningar från märket Vixen & Blush, berättar hon för Look.

– Alicia gillar att ha extensions på nedre delen av huvudet för att få det fylligt, säger Sarah Mckenna, grundare av Vixen & Blush till Look.

Foto: mpi99 / MPNC/AKM-GSI / www.akmgsi.com

LÄS OCKSÅ: Spana in klänningarna Met-galan 2016 (wow, Alicia Vikander!)

Vill du få fler beautytips direkt i din feed? Gilla Damernas Värld på Facebook så missar du inget!

Foto: Bulls