Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Kroppsskrubben som ger vacker och återfuktad hy – vi korar bäst i test

Mjuk, återfuktad och välmående hud känns extra viktigt när det är dags för bara ben och bikini. Här är de åtta kroppsskrubbar som Damernas Världs testpanel tycker är allra bäst i test.

”Rivig och prisvärd”

Apoliva Argan & almond kroppsskrubb, 99 kr.

Stor, lite otymplig burk. Doftar underbart tycker de flesta av testpersonerna. De grova skrubbkornen av havssalt är riviga och effektiva, och oljan i produkten återfuktar superbra. Mycket prisvärd!

Betyg: 4, 7

”Underbar doft, mycket prisvärd”

Nivea Shower creme peeling, 50 kr.

Smidig tub med dryg, crémig skrubb. Kornen är dock grova och ger mycket bra effekt. Huden känns len och återfuktad. Doften är underbar tycker alla testpersoner. Mycket prisvärd! Enda lilla minuset är en lite trist förpackning.

Betyg: 4,6

”Med effektiva syror”

Peter Thomas Roth Anti aging buffing beads, 405 kr.

Lite klumpig förpackning. Själva produkten är lite rinnig, och blir därför ganska odryg. De små, små jojobakornen känns nästan inte alls, men tack vare de olika syrorna blir huden oerhört len. Känns skonsam, men effektiv! Minus för priset.

Betyg: 4,5

”Ekoprodukt med björkbark”

Björk & Berries White forest body scrub, 220 kr.

Stilren tub, Fräsch, ganska stark men behaglig doft. Skrubbkornen av björkbark är finmalda och sköna, men kunde ha varit lite rivigare tycker en testperson. Huden blir återfuktad och len. Priset känns okej då det är en ekoprodukt.

Betyg: 4

”Skrubbkorn av luffasvamp”

Kiehl’s Creme de corps body scrub, 270 kr.

Praktisk tub. Doftar milt och behagligt av honung. Skrubbkornen av naturlig luffasvamp river skönt, en testperson tycker dock att den kunde varit lite mer effektiv. Jojobasmöret i produkten återfuktar bra och gör konsistensen crémig.

Betyg: 4

”Mild och snäll, men dyr”

Beauté Pacifique Gel exfoliant du corps, 345 kr.

Smidig men olyxig tub. Doften är naturlig, påminner lite om hav. Konsistensen är smidig och lätt att jobba med. Kornen är stora men inte så effektiva enligt flera testpersoner. Passar dig som vill ha en mild och snäll skrubb. Dyr.

Betyg: 3,9

”Ordentligt rivig”

Bliss Lemon + sage body scrub, 295 kr.

Den stora plastburken känns lite otymplig. Själva skrubben är ordentligt rivig – här blir det effekt! Doften av citron är intensiv under själva skrubbandet, men blir mycket mildare efteråt på huden som känns mjuk och återfuktad.

Betyg: 3,7

”För mysigt hemmaspa”

Rituals Wai wang, 195 kr.

Vacker, men otymplig förpackning. Doftar lagom och exotiskt. Innehåller små skrubbkorn som ger måttlig effekt. Huden behöver återfuktas efteråt. Perfekt för ett mysigt hemmaspa, men har inte den bästa skrubbeffekten.

Betyg: 3,7

DU VILL KANSKE ÄVEN LÄSA

9 sminktips på hur du kan sminka fram vacker lyster

10 proffstips som tar din ögonmakeup till en helt ny nivå

Få vackert välformade ögonbryn med våra bästa tips (vi lovar att du inte hört alla innan)

Av: Caisa Jansson och redaktionen