Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Bästa skönhetsprodukterna 2015 – här är alla vinnarna från våra "bäst i test"-guider

BODY BUTTER

”Ljuvlig vaniljdoft”

Laura Mercier Ambre vanille body butter, 350 kr/150 g.

Jättefin, smidig tubförpackning. Len, krämig och underbart skön konsistens med ljuvlig vaniljdoft som sitter i några timmar, lite väl intensiv doft tycker någon. Gör huden mjuk och återfuktar till och med torra smalben. Dyr, men lyxig.

Bäst i test – body butter

HANDCRÈME

”En crème vi tänker köpa igen”

Aesop Resurrection aromatique hand balm, 219 kr/75 ml.

En len, lite tunn crème som är väldigt lätt att applicera. Går snabbt in i huden och gör den mjuk och återfuktad i flera timmar utan att kännas kladdig. Doftar härligt av ”trä och ekoingredienser” enligt testpersonerna som alla tänker köpa produkten igen.

Bäst i test – handcrème

ANSIKTSPEELING

”Lättanvänd och prisvärd”

Paula’s Choice Resist weekly resurfacing treatment, 343 kr/60 ml.

Lättanvänd, nästan doftfri vätska som sveps över ansiktet på en bomullsrondell, som ett ansiktsvatten. Ingen av testpersonerna upplever någon irritation. Hyn får direkt ny lyster och känns len och fräsch. Porerna ser mindre ut. Dryg och därför prisvärd.

Bäst i test – ansiktspeeling

CONCEALER

”Som att bli retuscherad”

By Terry Touche veloutée, 395 kr.

Stor pensel, som dock kommer åt överallt och fungerar utmärkt. Perfekt konsistens, lätt att applicera och tona ut. Täckningen är fantastisk, döljer både mörka ringar och röda partier perfekt. Sitter hela dagen, kan även bättras på utan att bli kakig. Som retusch i verkliga livet! Dyr, men en ”måste ha”-produkt.

Bäst i test – concealer

KROPPSSKRUBB

”Rivig och prisvärd”

Apoliva Argan & almond kroppsskrubb, 99 kr.

Stor, lite otymplig burk. Doftar underbart tycker de flesta av testpersonerna. De grova skrubbkornen av havssalt är riviga och effektiva, och oljan i produkten återfuktar superbra. Mycket prisvärd!

Bäst i test – kroppsskrubb

KROPPSOLJA

”Med anti age-effekt”

Beauté Pacifique Corpus paradoxe, 569 kr/100 ml.

Smidig sprayfunktion och mild doft. Innehåller aktiva ämnen som ska ge en anti age-effekt, därav det höga priset. Kräver lite massage för att sjunka in ordentligt. Efteråt är huden mjuk och skönt återfuktad utan att kännas fet.

Bäst i test – kroppsolja

DAGCRÈME

”Dyr, men hållbar”

Laura Mercier Tinted moisturizer, 445 kr.

Härligt återfuktande, utjämnande och lystergivande crème som täcker bra och naturligt. Finns i många färger så det är lätt att hitta en som passar. Håller sig matt och på plats hela dagen. Plus för SPF, minus för högt pris.

Bäst i test – dagcrème

NAGELLACK

”Smart två i ett-flaska”

L’Oréal Paris Infallible nail polish, 99 kr.

Smidig pensel som gör det lätt att få lacket jämnt. Håller i fyra–fem dagar, på tårna dubbelt så länge. Mycket prisvärt, och extra stort plus för den smarta två i ett-flaskan med det tillhörande överlacket.

Bäst i test – nagellack

CRÈMEROUGE

”Lätt att bygga upp färgen”

Mac Cremeblend blush, 240 kr.

Skön, smidig konsistens som är lätt att jobba ut över kindbenet. Ger ett ”mjukt”, skirt resultat – men går lätt att bygga upp för mer intensiv färg. Sitter länge. Prisvärd. Finns i 6 nyanser.

Bäst i test – crèmerouge

ANSIKTSRENGÖRING

”Även oljeskeptikerna jublar”

Vichy Pureté thermale cleansing micellar oil, 179 kr/125 ml.

Rengöringsolja som masseras in på huden och sedan enkelt sköljs av. Fick även oljeskeptiker att jubla. Tar bort all makeup och smuts lekande lätt, även vattenfast mascara. Lämnar huden mjuk utan att den känns det minsta fet.

Bäst i test – ansiktsrengöring

MASCARA

"Färg och fransböj i ett"

Benefit Roller lash mascara, 235 kr.

Den böjda "hook'n'roll"-borsten hakar tag i fransarna och böjer dem perfekt. Fransarna blir långa, separerade och lagom tjocka, utan klumpar. Ett nytt måste i sminkväskan.

Bäst i test – mascara

BRUN-UTAN-SOL

"Ger perfekt nyans"

Clarins Liquid bronze, 285 kr/125 ml.

Lättapplicerad, dryg och mjölkig produkt som stryks på ansiktet med en bomullspad. Efteråt känns huden återfuktad och smidig. Ger en jämn, perfekt nyans redan efter några timmar men går lätt att bygga upp om man vill ha mer effekt. Minimal doft och mycket prisvärd!

Bäst i test – brun-utan-sol

HÅROLJA

"Prisvärd med underbar doft"

Wella SP Luxeoil reconstructive elixir, 275 kr/100 ml.

Lyxig men lite otymplig glasflaska. Oljan går lätt in i håret utan att lämna någon fet känsla och doftar underbart. Den går bra att använda i både vått och torrt hår, men är allra bäst i vått. Minskar frisset, gör håret blankt och lättstylat. Prisvärd!

Bäst i test – hårolja