Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Nicole Kidman, Kim Kardashian och Courteney Cox har alla gjort skönhetsingrepp som de sedan ångrat.Nicole Kidman, Kim Kardashian och Courteney Cox har alla gjort skönhetsingrepp som de sedan ångrat.Nicole Kidman, Kim Kardashian och Courteney Cox har alla gjort skönhetsingrepp som de sedan ångrat.
Nicole Kidman, Kim Kardashian och Courteney Cox har alla gjort skönhetsingrepp som de sedan ångrat. Foto: DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/IBL, DDP SOCIALMEDIASERVICE / STELLA PICTURES/DDP IMAGES, Jackie Brown / SplashNews.com / STELLA Pictures /

”Botox fick mig att se galen ut” – skönhetsingreppen stjärnorna ångrar

Att stjärnorna hjälper sitt utseende på traven har länge varit en officiell hemlighet. Men nu börjar allt fler kända kvinnor att tala öppet om ingreppen de gjort – och sedan ångrat. 

Från realitystjärnor och influencers som klanen Kardashian, via rapstjärnor som Cardi B, till supermodeller som Linda Evangelista och Hollywoodveteraner som Sharon Stone och Cortney Cox – alla har de gått över styr med ingrepp som de i dag gärna skulle ha ogjorda.

Det rör sig om allt från botox till fettsugning, ansiktslyft och ”rumpsprutor”. Och trenden att ta bort filler, silikon och implantat växer sig allt starkare.

Khloé Kardashian och Kourtney Kardashian ångrar ingrepp

Khloé Kardashian, 38, och Kourtney Kardashian, 43, ångrar båda skönhetsingrepp som de gjort tidigare.Khloé Kardashian, 38, och Kourtney Kardashian, 43, ångrar båda skönhetsingrepp som de gjort tidigare.Khloé Kardashian, 38, och Kourtney Kardashian, 43, ångrar båda skönhetsingrepp som de gjort tidigare.
Khloé Kardashian, 38, och Kourtney Kardashian, 43, ångrar båda skönhetsingrepp som de gjort tidigare. Foto: JOHN NACION/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK, @kourtneykardash/Instagram

Khloé Kardashian, 38, har i sin egen tv-show Kocktails With Khloe berättat om att hon har löst upp gammal filler, efter att hon tagit i för mycket.

– Det funkade inte för mig. Jag såg galen ut och jag tycker att effekten fortfarande sitter i. Det har tagit typ tre gånger att lösa upp dem, säger hon.

Systern Kourtney Kardashian, 43, gjorde en bröstoperation när hon var 22, och i ett avsnitt av Keeping Up With The Kardashians, sägar att hon skulle önska att ha ingreppet ogjort.

– Jag gjorde tuttarna men om jag kunde vrida tiden tillbaka skulle jag inte ha gjort det. Jag var så söt förut. Jag har insett att jag skapades för att se ut på ett visst sätt och jag funderar på att ta bort implantaten, säger hon i programmet.

Kylie Jenner krympte läpparna

Kylie Jenner, 25, gick för långt med sina läppförstoringar.Kylie Jenner, 25, gick för långt med sina läppförstoringar.Kylie Jenner, 25, gick för långt med sina läppförstoringar.
Kylie Jenner, 25, gick för långt med sina läppförstoringar. Foto: AFF-USA/SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK EDITORIAL/IBL

Khloé och Kourtneys halvsyster Kylie Jenner, 25, är känd för sina fylliga läppar, men i en intervju med Allure säger hon att hon ångrar en del av sina läppinjektioner.

– Jag har definitivt gjort mina läppar lite för stora vid ett tillfälle. Jag blev exalterad och kände att jag behövde göra mycket.

I intervjun berättar hon också att det var hennes systrar som fick henne att dra ner på tempot och ta bort en del filler.

– Det var en galen process, tack Gud att jag inte blev sabbad.

Gwyneth Paltrow: ”Botox gick mig att se galen ut”

Gwyneth Paltrow, 50, säger att hon aldrig mer tänker ta botox.Gwyneth Paltrow, 50, säger att hon aldrig mer tänker ta botox.Gwyneth Paltrow, 50, säger att hon aldrig mer tänker ta botox.
Gwyneth Paltrow, 50, säger att hon aldrig mer tänker ta botox. Foto: XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY / MEGA TT NYHETSBYRÅN

 

Inte ens hälsogrurun Gwyneth Paltrow, 50, har kunnat hålla sig borta från sprutorna, men i en intervju med Harper’s Bazaar säger hon att det inte kommer att bli en vana.

– Jag är beredd att testa allt när det gäller hudvård. Men jag kommer aldrig att ta botox igen, eftersom jag såg galen ut. Jag såg ut som Joan Rivers! säger hon i intervjun.

Linda Evangelista ”oigenkännlig” efter köldbehandling

https://www.instagram.com/p/CaDMK_RJx3-/

Supermodellen Linda Evangelista, 57, försvann både från branschen och, tycktes det, från jordens yta efter en coolsculpting-behandling för sex år sedan. När hon återvände till världen och modemagasinens omslag förra året berättade hon att behandlingen, som syftar till att döda fettceller genom kylning, haft omvänd effekt på henne. 

Jag blev brutalt deformerad av coolsculpting

”Jag blev brutalt deformerad”, skrev hon på Instagram, där hon också berättade att hon upplevde sig som oigenkännlig efter att hennes ansikte fått en ny form. Evangelista har stämt företaget som utförde behandlingen och rättsprocessen slutade i förlikning.

Blac Chyna tar tillbaka bröst, rumpa och ansikte

Blac Chyna, 34, har påbörjat processen att ta bort alla sina fillers och implantat.Blac Chyna, 34, har påbörjat processen att ta bort alla sina fillers och implantat.Blac Chyna, 34, har påbörjat processen att ta bort alla sina fillers och implantat.
Blac Chyna, 34, har påbörjat processen att ta bort alla sina fillers och implantat. Foto: ADMEDIA, INC / BILLY BENNIGHT/ADMEDIA/SIPA USA SIPA USA

Modellen och sociala medierkändisen Blac Chyna, 34, är väldigt öppen kring sina många ingrepp, och hur hon nu ångrar dem. På Instagram får hennes följare vara med under resan hon påbörjat mot att ta bort bröstimplantat samt fillers i ansikte och rumpa. Allt i förhoppningen att hitta tillbaka till sin naturliga form.

Hennes senaste reducerings-resa gick till en klinik i Los Angeles där man löste upp filler i hennes kinder, käkar och läppar.
”Jag tar bort alla mina ansikts-fillers. Jag är så lycklig”, skriver hon på Instagram, där fansen får följa med henne under ingreppet. 

Courteney Cox tog bort sina fillers

Courteney Cox, 58, har låtit lösa upp fillers i ansiktet – och det var inte få.Courteney Cox, 58, har låtit lösa upp fillers i ansiktet – och det var inte få.Courteney Cox, 58, har låtit lösa upp fillers i ansiktet – och det var inte få.
Courteney Cox, 58, har låtit lösa upp fillers i ansiktet – och det var inte få. Foto: JACKIE BROWN / SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS

Friends-stjärnan Courteney Cox, 58, var under ett antal år så att säga ansiktet utåt för filler. Och inte på något positivt sätt. Nu har hon i flera intervjuer berättat om sin överanvändning och hur djupt hon ångrar det.

Till podcasten Gloss Angeles säger hon:
– Det blir en dominoeffekt. Du inser inte att det ser lite märkligt ut, så du forstätter att göra mer, eftersom du själv tycker att du ser normal ut. Tack Gud att det går att ta bort det.

Tack Gud att det går att ta bort det

När hon till slut, efter många vassa kommentarer från omgivningen, insåg sitt misstag bestämde hon sig alltså för att backa bandet.

–Jag har fått all min filler upplöst. Jag är så naturlig som jag kan vara. Jag vill se ut som mig själv, säger hon i en intervju med skönhetsmagasinet New Beauty.

Kim Kardashian: ”Botox var inte nödvändigt i min ålder”

Kim Kardashian, 42, fick panik när hon tagit botox kring ögonen.Kim Kardashian, 42, fick panik när hon tagit botox kring ögonen.Kim Kardashian, 42, fick panik när hon tagit botox kring ögonen.
Kim Kardashian, 42, fick panik när hon tagit botox kring ögonen. Foto: DDP SOCIALMEDIASERVICE / STELLA PICTURES/DDP IMAGES DDP SOCIALMEDIASERVICE

Kim Kardashian, 42, testar det mesta inom skönhetsbehandlingar. Men efter att hon gjort botox var hon väldigt skärrad, vilket fansen fick se i ett avsnitt av tv-serien Keeping Up With The Kardashians.

”I showen syns det att jag har några blåmärken runt ögonen efter behandlingen, vilket är helt naturligt, men eftersom jag inte hade läst på om biverkningar freakade jag ur”, skrev hon på Instagram efteråt, och konstaterade: ”Jag behöver verkligen inte botox i den här åldern.”

Melanie Griffith blev beroende av plastikkirurgi

Melanie Griffith, 65, insåg inte själv hur mycket plastikoperationerna förändrat hennes utseende.Melanie Griffith, 65, insåg inte själv hur mycket plastikoperationerna förändrat hennes utseende.Melanie Griffith, 65, insåg inte själv hur mycket plastikoperationerna förändrat hennes utseende.
Melanie Griffith, 65, insåg inte själv hur mycket plastikoperationerna förändrat hennes utseende. Foto: River / MEGA / GLOAD 1.0.0.46

Melanie Griffith, 65, insåg hur beroende hon hade blivit av plastikkirurgi först när folk omkring henne började säga saker som ”Herregud, vad har hon gjort?”. Det berättar stjärnan i Porter Magazine. Hon förklarar också att hon inte hade förstått hur drastiskt ingreppen hade förändrat hennes utseende förrän hon började lyssna på omgivningens reaktioner.

Förhoppningsvis ser jag mer normal ut nu

– Jag blev så sårad att jag gick till en annan doktor som började lösa upp allt skit som en annan läkare stoppat in. Förhoppningsvis ser jag mer normal ut nu, säger hon till Porter.

Sharon Stone slutade med botox

Sharon Stone, 65, slutade med botox efter en stroke.Sharon Stone, 65, slutade med botox efter en stroke.Sharon Stone, 65, slutade med botox efter en stroke.
Sharon Stone, 65, slutade med botox efter en stroke. Foto: MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK EDITORIAL/IBL

Sharon Stone, 65, vinkade farväl till skönhetsingrepp efter att hon fått en stroke som förändrade hennes syn på både livet och skönhetsoperationer.

– När jag var superkänd tog jag periodvis botox och filler och grejer. Sedan fick jag en kraftig stroke och en hjärnblödning som varade i nio dagar, och var tvungen att ta över 300 injektioner med botox och filler för att bygga upp ena delen av mitt ansikte, berättar hon för Vogue och fortsätter: 

– Skönhetsoperationer förvandlades från gullig lyx till ett massivt, smärtsamt neurologiskt måste.

Nu omfamnar hon sitt naturliga åldrande och om någon som inte accepterar det är det slutet på den relationen.
– Om du inte ser mig som mer än det (ett vackert utseende, reds. anm) så är du välkommen att själv hitta vägen till utgången, säger Stone till Vogue.

Cardi B skalar ner rumpan

https://www.instagram.com/p/CkO2O27S-SJ/?hidecaption=true

Artisten Cardi B, 30, är känd för sina kurvor, som har fått en hel del hjälp på traven. Ibland genom olagliga silikoninjektioner, som hon berättat att hon fått i en källarlokal. Men förra året gick hon ut med att hon hon ångrar en del av sina ingrepp, och tagit bort 95 procent av injektionerna hon tidigare låtit göra i sin berömda rumpa:

”Det var en helt galen process. Allt jag kommer att säga är att om du är ung, 19, 20, 21, och ibland för smal och känner 'OMG jag har inte tillräckligt med fett på rumpan', och vänder dig till sprutor – GÖR DET INTE!

Nicole Kidman backar på botox

Nicole Kidman, 55, säger att hon har lagt av med botox.Nicole Kidman, 55, säger att hon har lagt av med botox.Nicole Kidman, 55, säger att hon har lagt av med botox.
Nicole Kidman, 55, säger att hon har lagt av med botox. Foto: DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK EDITORIAL/IBL

Det har spekulerats kring om Nicole Kidman, 55, gjort plastikoperationer, något skådepelaren själv tillbakavisar. Däremot har hon medgett att hon testat botox, men att det inte är något hon är sugen på att göra igen.

Nu kan jag äntligen röra ansiktet igen

–Jag har provat botox, tyvärr, men jag har slutat med det och nu kan jag äntligen röra på mitt ansikte igen, säger hon till La Repubblica.

Victoria Beckham plockade ut bröstimplantat

Victoria Beckham, 48, ångrade sina silikonbröst – och tog ut dem.Victoria Beckham, 48, ångrade sina silikonbröst – och tog ut dem.Victoria Beckham, 48, ångrade sina silikonbröst – och tog ut dem.
Victoria Beckham, 48, ångrade sina silikonbröst – och tog ut dem. Foto: Action Press/Shutterstock / TT NYHETSBYRÅN

Modedesignern och förre detta spice girlen Victoria Beckham, 48, har i Vogue berättat att hon inte bara ångrat att hon skaffade bröstimplantat, utan också att hon förnekat att hon gjort det.

”Jag borde förmodligen säga: mixtra inte med tuttarna”, skrev hon i ett brev till sitt 18-åriga  jag. ”Alla de där åren när jag förnekade att jag gjort det – korkat. Ett tecken på osäkerhet. Bara hylla det du har.”

Numera har hon inte kvar implantaten, har hon berättat i intervjuer.

Jamie Lee Curtis ratar fettsugning 

Jamie Lee Curtis, 64, har slutat med plastikkirurgi och andra ingrepp.Jamie Lee Curtis, 64, har slutat med plastikkirurgi och andra ingrepp.Jamie Lee Curtis, 64, har slutat med plastikkirurgi och andra ingrepp.
Jamie Lee Curtis, 64, har slutat med plastikkirurgi och andra ingrepp. Foto: CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK EDITORIAL/IBL

– Jag har gjort plastikkirurgi. Jag har stoppat botox i huvudet. Får botox de stora rynkorna att försvinna? Ja. Men samtidigt ser du ut som en platsstatyett.

Det säger Oscarspristagaren Jamie Lee Curtis, 64, i en intervju i The Today Show. Hon berättar också att hon gjort andra ingrepp, till exempel fettsugning, men att hon nu tar avstånd från all plastikkirurgi och kallar sig ”pro-aging”.

Efter ett av ingreppen blev hon beroende av smärtstillande.

Det raderar generationer av skönhet

– Jag testade plastikkirurgi och det funkade inte. Det gjorde mig beroende av Vicodin. Nu har jag varit drogfri i 22 år, har hon sagt till Fast Company, och fortsätter:

– Den rådande trenden med fillers och ingrepp, den här besattheten av filter och allt vi gör för att anpassa vårt utseende för Zoom – det raderar generationer av skönhet. 

Chrissy Teigen tog bort bröstimplantat

Chrissy Teigen, 37, vill känna sig bekväm utan bröstimplantat.Chrissy Teigen, 37, vill känna sig bekväm utan bröstimplantat.Chrissy Teigen, 37, vill känna sig bekväm utan bröstimplantat.
Chrissy Teigen, 37, vill känna sig bekväm utan bröstimplantat. Foto: JOHNS PKI / SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS

Modellen och tv-personligheten Chrissy Teigen, 37, berättade på Instagram att hon skulle operera bort sina bröstimplantat. Trots att hon påpekade att hon tyckt jättebra om dem uttryckte hon att hon längtade efter att känna sig bekväm som sig själv.

Lisa Rinna tog bort silikon ur läpparna

Lisa Rinna, 59, sprutade in silikon i läpparna som ung.Lisa Rinna, 59, sprutade in silikon i läpparna som ung.Lisa Rinna, 59, sprutade in silikon i läpparna som ung.
Lisa Rinna, 59, sprutade in silikon i läpparna som ung. Foto: FATI SADOU/ABACAPRESS.COM/SHUTTE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL/IBL

Real Housewives of Beverly Hills-stjärnan Lisa Rinna, 59, fyllde ut läpparna med silikon redan för 25 år sedan. Men för några år sedan lät hon ta bort det.

– Det var en dum grej att göra när man är 24, har hon sagt i tv-showen Today.

– Jag har sett ut så här hela min karriär. För ett par år sedan lät jag en doktor ta bort så mycket som möjligt för det hade gått så långt att de blev äckliga. Du vet, de blir hårda. Det är motbjudande.

LÄS MER: Ta bort gammal filler – här är de nya skönhetssprutorna 

LÄS MER: Hollywoodkvinnorna som säger sig åldras utan filter och botox