Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Chanel öppnar nya butiker – i tre svenska städer

Beautylycka för alla skönhetsnördar! I höst öppnar exklusiva Chanel tre nya butiker i Sverige! En i Stockholm, Göteborg och Malmö – och fokus blir på deras skönhets- och doftprodukter.

Under hösten 2017 slår portarna upp för Chanels andra butik i Bibliotekstan i Stockholm. Den här gången är det dock inte modehusets exklusiva kläder och accessoarer som är i fokus utan märkets egna skönhets- och doftprodukter.

Foto: iStock Editorial / Getty Images / Svetl

– Vi är mycket glada över att Chanel väljer Bibliotekstan för sin etablering av Chanel Beauty Store i Stockholm. Etableringen ligger helt i linje med vår vision att erbjuda den bästa mixen av internationella och svenska modevarumärken och stärker Bibliotekstan ytterligare som Stockholms bästa shoppingdestination, säger Emanuel Westin, chef för affärsutveckling butik Stockholm, Hufvudstaden.

Våren 2016 öppnade Chanel sin första butik i Sverige, på Birger Jarlsgatan 7 i Stockholm. I den exklusiva butiken kan du hitta allt från klassiska plagg till Chanels lyxiga väskor och accessoarer. Men nu, drygt 1,5 år senare, slår Chanel upp portarna på nytt men med fokus på deras beautybrand och doftprodukter.

Chanel Beauty store adresser

Chanel Beauty Store öppnar under hösten på tre olika adresser i Sverige. Här kommer du kunna hitta Chanel Beauty Store i Stockholm, Göteborg och Malmö:

Chanel butik i Stockholm

Mäster Samuelsgatan 3, Stockholm

Chanel butik i Göteborg

Fredsgatan 2, Gothenburg

Chanel butik i Malmö

Hansa, Stora Nygatan 50-56, Malmö