Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Damernas Världs redaktion delar sina bästa skönhetsköp – någonsin

Damernas Världs redaktion testar otaliga mängder skönhetsprodukter varje år, och det är några få som lämnar starkast avtryck. Från den bästa deodoranten till det bästa kollagentillskottet – här är redaktionens personliga skönhetsfavoriter.

Damernas Världs redaktion pågår ett ständigt utvärderande av produkter, inte minst av vår skönhetsredaktör Anja Skeppe Grahn. Nya släpp ska utvärderas, skönhetsklassiker ska grillas och kraven på att en produkt ska få ett gott omdöme är minst sagt höga. Under åren har våra redaktionsmedlemmar hittat sina personliga skönhetsfavoriter, som de alltid återkommer till. Och det är just dessa som vi vill dela med dig. Skrolla ned för att hitta din nya beautyfavorit – godkänd av Damernas Värld.

Anja Skeppe-Grahn, skönhetsredaktör

Foto: Martin Peterson/Privat

1. Dry Texturizer, Oribe. ”Jag är en storkonsument av torrschampo och bland alla hundratals nya som har kommit de senaste åren är det här en produkt jag alltid återkommer till.  Det är egentligen en produkt som ger en ”torr textur” och vill inte kalla sig för ett torrschampo, men fungerar till och med bättre än nästan alla torrschampon. Plus att det ger volym och ”luft” till håret, men lämnar inga synliga spår i mitt mörka hår. Jag kan lätt få en föning att hålla fem dagar med den här till hjälp.” Mer info – köp här (länk till Kicks). 

2. Collagen drink, Reserol. ”Jag har ätit kollagentillskott i drygt två år och det märks på huden, håret och naglarna. Jag har aldrig haft starkare naglar och håret är tjockare (babyhåret på min ”sämre” sovsida är betydligt tätare och kraftigare nu). Men bara den forskning och de studier gjorda på kollagenets hudförbättrande egenskaper får mig att fortsätta. Jag är speciellt förtjust i Reserols shots som är smidiga och goda!”. Mer info och köp här (Länk till Reserol). 

3. Mini facial toning device, NuFace. ”En daglig massage med min Nuface-apparat har inte bara gjort underverk för min saggiga käklinje - hela ansiktet har fått ett lyft och jag har för första gången ser jag tydliga kindben. Mycket bättre än alla kontureringskit i hela världen. Det gäller att vara ihärdig, minst 5 gånger i veckan under 60 dagar, men jag tycker resultatet är så värt jobbet och mikroströmmen har numera en given plats i min rutin. ” Mer info och köp här (länk till Lookfantastic). 

LÄS MER: Skönhetsredaktörens tio budord: ”Så fick jag mitt bästa hår någonsin” 

Marika Cederlund, moderedaktör

Foto: Privat

1. Cellular recovery skin bliss capsules, Elemis. ”Dessa små mirakelkurer i kapselform innehåller oljor från moringaträd, ros och lavendel, och appliceras två gånger om dagen. Hyn blir oförskämt fräsch, återfuktad och väldoftande. Dessutom håller den finnar borta, så märker jag minsta tendens till en ny rackare applicerar jag på kvällen och sedan på morgonen så är spåren borta.” Mer info och köp här (länk till Nordicfeel). 

2. Natural glow fluid spf 20 foundation ultra light, Lumene. ”Det här var kärlek vid första ögonkastet. Återfuktande, prisvärd foundation som alltid får mig att känna mig snygg och strålande, tack vare dess otroliga glow. På riktigt – jag kan ha en hur dålig dag som helst, men när jag ser mig i spegeln så strålar hyn. En produkt som alla borde testa.” Mer info och köp här (länk till Åhléns). 

3. They're real! mascara, Benefit. ”Första gången jag testade den här mascaran skrek jag rakt ut. Hallå – kan JAG ha såna här fransar!? Den här produkten är en räddare i nöden, som håller vad den lovar. Långa, separerade fransar från morgon till kväll.” Mer och köp här (länk till Sephora). 

LÄS MER: Marika Cederlund: ”Jag slutade använda schampo – och mitt hår har aldrig mått bättre” 

Jag kan ha en hur dålig dag som helst, men när jag ser mig i spegeln så strålar hyn.

Jonna Bergh, chefredaktör

Foto: Privat

1. Les 4 ombres multi-effect quadra eyeshadow i färgen 268, Chanel. ”Den slog ner som en bomb i min makeupväska för något år sedan, jag älskar den och får jag bara ta med mig en produkt till en öde ö så är det den här. Att addera lite rött till ögonmakeup är otroligt smickrande – man använder ofta röda skuggor på film för att ge sug i blicken. Jag brukar tänka på Kiera Knightley som står på en hed och tittar på Mr Darcy i Stolthet och fördom. Ja, du förstår. Det är den blicken man vill ha – och med den här paletten kommer man en bra bit påväg.” Mer info och köp här (länk till Chanel). 

2. Deo pure, Biotherm. ”En lite bortglömd produkttyp i sådana här sammanhang som ändå tillhör de viktigaste varje-dag-produkterna. Jag tycker den här klassikern både gör jobbet och doftar fräscht. Jag har använt den i säkert 15 år och kommer förmodligen aldrig byta.” Mer info och köp här (länk till Åhléns). 

3. Lip gloss cushiony glassy shine, Glossier. ”Den ger det perfekta glanset, precis så som jag vill ha det, det känns bra på läpparna och har ett bra pris.” Mer info och köp här (länk till Glossier). 

LÄS MER: Här är de 7 bästa deodoranterna någonsin – enligt användarna själva 

Linda Nestor, medlem i DV:s testpanel

Foto: Privat

1. 38 C Volumising mascara, Sensai. ”Jag testar många mascaror i mitt jobb, men kommer alltid tillbaka till denna! Den separerar fint, lyfter, ger massor av volym och fäller aldrig. Vattenfast dessutom, upp till 38 grader.” Mer info och köp här (länk till Kicks). 

2. Polyphenol in propolis 15% ampoule, By Wishtrend. ”Propolis är det som bin producerar för att täta sin bostad och för att skydda den mot bakterieangrepp, virus och svamp. På grund av den antibakteriella effekten så att propolis blivit populärt i hudvård, och den här produkten har fungerat perfekt för mig som har hormonell akne.” Mer info och köp här (länk till Skincity)

3. Jojobaolja, Crearome. ”Den här oljan löser upp smink och torkas enkelt bort med en ansiktshandduk som legat i varmt vatten. Jojobaolja är vårdande för huden och passar alla hudtyper. Från torris-hyn som behöver mer fukt till aknebenägen hy som behöver hjälp att normalisera talgutsöndringen. Dessutom är den billig!”. Mer info och köp här (länk till Bodystore). 

Jenny Bergquist, redaktionschef

Foto: Privat

1. Backstage face and body foundation, Dior. ”Ett av mina stora ”skönhetsproblem” under åren har varit att hitta en riktigt bra foundation, som var lätt nog för att inte kännas kakig, som inte gjorde min hy stram och torr, men som samtidigt täckte över röda partier och jämnade ut hudytan. Nåväl, detta problem löste sig när jag för några år sedan träffade den här guldklimpen!”. Mer info och köp här (länk till Kicks). 

2. Instant smooth perfecting touch, Clarins. ”Om man, som jag, har en t-zon som tenderar att bli blank som en nyspolad skridskobana – och dessutom har begåvats med stora porer på och runt näsan – då behövs en primer som verkligen vet vad den pysslar med. Och det gör den här. Använd en liten dutt av den här innan du tar på foundation och makeupen sitter på plats utan tjafs hela dagen.” Mer info och köp här (länk till Nordicfeel). 

3. Cucumber detox hydra-gel eye patches, Peter Thomas Roth. ”Ni vet de där dagarna när man vaknar och förskräckt ser att huden under ögonen är full av torrhetslinjer, puffighet och helt har tappat livslusten... Det är då man plockar fram de små gröna ögonmaskerna från Peter Thomas Roth. Placera en liten ”patch” under varje öga i tio minuter och sedan: slät och jämn hud. Som ett litet mirakel.” Mer info och köp här (länk till Kicks).  

LÄS MER: Bästa sminket på sommaren – här är produkterna som klarar värmen