Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Glödande, slät hy – fixa bästa basen

I senaste numret av Damernas Värld presenteras Höstens 10 viktigaste plagg (vi kan avslöja att den kamelfärgade kappan, capen och klassiska handväskan är tre av dem, resten kan du läsa om i Damernas värld nummer 11, ute nu), men det elfte elementet vi vill ha i höst är den perfekt glödande makeuplook som modellen i reportaget har.

Damernas Världs skönhetsredaktör Sofia Björklund berättar hur du fixar looken själv, i 5 steg.

1. Grunda med en foundation, gärna en med en varm ton. Applicera med en pensel och jobba in din foundation i lugn och ro och ge den gärna några minuter att smälta in i huden innan du fortsätter med nästa produkt.

2. Applicera en lystergivande concealer vid näsvingarna och under ögonen. DV älskar Clarins Instant Light Brush-On Perfector. Dutta på den med penseln och klappa, klappa, klappa på huden tills den har sjunkit in. Gnugga absolut inte under ögonen.

3. Avsluta hyn med ett transparent puder, eller ett gult puder som motverkar rodnad i huden, som Smashbox Halo Yellow Color Correcting Hydrating Powder.

4. Bronzerdags! Även om sommaren inte finns längre så är solljuset ute fortfarande gyllene, vilket gör att ett solpuder på kinderna kommer till sin rätt. Applicera solpuderet längs med kindbenen och i pannan. Glöm inte hårfästet!

5. Lite, lite eyeliner, en mascara och ett mjukt läppstift avslutar looken. DV älskar Chanels Rouge Coco "35 Chintz", den perfekta persikorosa nyansen!

Höstens 5 trendigaste väskor

HÖSTENS 10 TREND-FÄRGER

HÅRTREND: Hårknuten