Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: TT

73-åriga Helen Mirren gjorde succé på röda mattan – i rosa hår

Bubbelgumsrosa hår och lyxklänning från Elie Saab. 73-åriga Helen Mirren gjorde avtryck på röda mattan i Cannes i helgen. Se de härliga bilderna här.

Ålder är bara en siffra. Eller hur? Det bevisar 

Helen Mirren gång på gång. När den 73-åriga skådespelaren äntrade röda mattan i Cannes för premiären av The Best Years of a Life var den karaktäristiska kortklippta gråa page färgad rosa. Enligt The Hollywood Reporter var hårstylisten Stephane Lancien hjärnan bakom förvandlingen. Det rosa håret var perfekt matchat med klänningen från Elie Saab som skimrade i roséguld. Tillsammans med diamanter i öronen, ett rosa läppstift och skimrande rouge var Oscarvinnaren den självklara stjärnan på filmfestivalens röda matta denna kväll. "Definitionen av glamour", skriver Metro.

LÄS OCKSÅ: Det bar stjärnorna på filmfestivalen i Cannes – magi på röda mattan

https://www.instagram.com/p/BxnOcFMJD73/

 

Helen Mirren: "Jag tycker det är fantastisk att de nu använder en 70-åriga kvinna för att sälja produkter"

Helen Mirren är ansiktet utåt för L’Oreal Paris tillsammans med de betydligt yngre kollegorna som Amber Heard, Elle Fanning och Eva Longoria - som hon också fick sällskap av på röda mattan. – I hela mitt liv har jag sett 16-åringar som säljer skönhetsprodukter, så jag tycker det är fantastisk att de nu använder en 70-åriga kvinna för att sälja produkter till andra 60- till 80-åriga kvinnor, sa Helen Mirren när hon blev ambassadör 2016.

LÄS OCKSÅ: HBO-aktuella Helen Mirren om sexrykten, kungligheter och spådamer

Helen Mirren skimrade i rosa på filmfestivalen i Cannes denna kväll. Foto: TT/E-PRESS