Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Anine Bing ger sina bästa frisyrtips

Suktar du liksom vi efter nya frisyrtips och frisyrinspiration för så väl vardag, fest och dåliga hårdagar? Vill du även få en dos råd om hur andra tar hand om sitt hår och tips på bra produkter och frisörer?

Damernas Värld har tagit en rundvanring i bloggosfären och frågat några väl utvalda, inspirerande personligheter om deras bästa hår- och frisyrtips. Hela veckan kan du ta del av ett hav av frisyrtips ...

Först ut var Damernas Världs egen skönhetsbloggare, skönhetsredaktör och skönhetsexpert, Therese Hallberg, som delade med sig av sina bästa frisyrtips. Nu är det dags för modellen, sångerskan, designern och mama-bloggaren Anine Bing att berätta om sina favoriter. Missa inte!

Vilken är din bästa festfrisyr?- Till fest gillar jag att ha utsläppt med lite slarviga lockar. 

Vilken är din bästa frisyr för dåliga hårdagar?- Hög hästsvans är min absolut favorit när jag inte orkar tvätta håret. Det ser alltid enkelt och snyggt ut. Man ser heller inte hur sunkigt håret är :)

Vilken är din bästa vardagsfrisyr?- Jag orkar aldrig fixa mitt hår. Jag fönar det inte ens, jag låter det självtorka. Jag har lite självfall i håret så det ser helt ok ut även om jag inte gör något med det. 

Vilka är dina bästa hårprodukter?- Jag tvättar oftast håret med Kerastase. Efteråt tar jag lite Anti-snap ifrån Redken i topparna och ibland Moroccan oil.

Vem är din bästa frisör?- I Sthlm är det Sandhra Johansson, Hon är GRYM. I LA klipper jag mig hos en tjej som heter Maranda, hon är också fantastisk. Både Sandhra och Maranda har klippt o slingat mitt hår i många år, så de vet exakt vad de ska göra för att göra det fint.

Har du något frisyr-måste i ditt badrumsskåp?- Hårsnoddar! MÅSTA ha dem då jag ofta inte orkar tvätta håret så ofta. Det är perfekt med tofs för oss mammor som har fullt upp med att passa våra små älsklingar :)