Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Skönhetsredaktörens bästa produkter för drömhåret

Håret är min allra käraste accessoar, som jag vårdar ömt och stylar med största försiktighet. Här är mina "hairligaste" köp för att få till ett drömsvall.

1. Återfuktande hårmask

Med hjälp av intensivt återfuktande sheasmör förvandlar inpackningen Shea butter richly replenishing hair mask från The Body Shop mitt hästtagel till en glänsande man. Ett knep för att få ut full effekt är att sätta en plasthätta eller duschmössa över och låta verka länge. Eller sätta sig i en bastu - värmen gör att hårstrået suger upp ännu mer.

LÄS MER: Marika Cederlund: "Jag slutade använda schampo – och mitt hår har aldrig mått bättre"

2. Hårvård inspirerad av hudvård

Ett av mina favoritmärken för hudvård, Sisley Paris, gör nu lyxiga hårvårds- och stylingprodukter. Volymsprayen Hair rituel volumizing spray är den perfekta grunden innan föning, gör stylingen enklare, ger volym och glansiga längder.

LÄS MER: Frisyrer 2019 – hitta rätta hårfärgerna och klippen för just ditt hår

3. Superstylingverktyg

Jag trodde aldrig jag skulle byta ut min Dyson Supersonic hårfön - tills Dyson Airwrap lanserades. Den smarta konstruktionen torkar och stylar håret på samma gång. Favoritmunstycket är rundborsten och paddelborsten.

1.) Shea butter richly replenishing hair mask från The Body Shop, läs mer och köp här.

2.) Dyson Airwrap, läs mer och köp här.

3.) Hair rituel volumizing spray från Sisley Paris, läs mer och köp här.

4. Skonsam hårborste

Jag har en hel arsenal hårborstar för alla tillfällen. Blött hår är extra känsligt och efter tvätt borstar jag det alltid med en Tangle teezer, som nu finns med praktiskt skaft, i modellen Wet detangler.

5. Snälla snoddar

De spiralformade snoddarna från Invisibobble håller ihop håret utan att lämna märken, och nu finns de lockiga sladdarna även i snygga, diskreta scrunchies.

LÄS MER: Hårfärger 2019 – hetaste färgerna och trenderna i år

6. Färgboost-inpackning

När håret känns dassigt och trist är färginpackningen Color refresh treatment rich deep brown från Björn Axén ett enkelt och snabbt knep för att genast få glans och lyster.

7. Nödvändiga torrschampot

Jag har ambitionen att inte tvätta håret för ofta, men det kräver ett bra torrschampo. Budgie är ett nytt, kul hårmärke vars The volume dry shampoo jag tar till när luggen känns flottig.

1.) Color refresh treatment rich deep brown från Björn Axén, läs mer och köp här.

2.) Hårborste Wet detangler från Tangle teezer, läs mer och köp här.

3.) The volume dry shampoo från Budgie, läs mer och köp här.

4.) Scrunchie från Invisibobble, läs mer och köp här.