Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Här är kändisarna som varit både blondiner och brunetter.Här är kändisarna som varit både blondiner och brunetter.Här är kändisarna som varit både blondiner och brunetter.
Här är kändisarna som varit både blondiner och brunetter. Foto: TT TIDNINGSBYRÅN

Blondin vs brunett: kändisarnas största hårförvandlingar

Medan många kändisar behåller sin hårfärg livet ut, finns det flera som vågat sig på en totalförvandling. Så här ser stjärnorna ut som blondiner och brunetter – och vi kan inte bestämma oss för vad de passar bäst i!

För de flesta kändisar blir hårfärgen en stor del av signaturlooken (som till exempel Jennifer Anistons omtalade hårfärg). Men det finns faktiskt en hel del stjärnor som gjort överraskande entréer i helt nya looker – och visst finns det ingenting som skapar så mycket rubriker som när en Hollywoodkändis kliver in på röda mattan med ett nytt hår. Från Kim Kardashian, till Dakota Johnson och Dua Lipa – här är 15 kändisar som sömlöst rockar både en blond och brunett hårfärg. Vilken look tycker du klär Hollywoodkändisarna bäst?

Kändisar som blondiner och brunetter

Dua Lipa

Foto: TT TIDNINGSBYRÅN

Dua Lipa kan vara en av de mest kända brunetterna just nu, men tidigare i år, inför Grammy Awards röda matta, gjorde hon entré med platinablont hår. Och hon rockar tveklöst båda lookerna.

Dakota Johnson

Foto: TT TIDNINGSBYRÅN

Dakota Johnson var överraskande nog blondin innan hon tog på an rollen som Anastasia i Fifty shades of grey, och har sedan dess behållit de mörka lockarna. 

Victoria Beckham

Foto: TT TIDNINGSBYRÅN

Victoria Beckhamn har också vågat sig på nya hårfärger genom åren. Vi kan inte bestämma oss för vilken av dessa som är mest ikonisk, stjärnan som brunett eller som blond under 00-talet.

Lady Gaga

Foto: TT TIDNINGSBYRÅ

Lady Gaga är inte feg för att experimentera med sitt utseende. Även om vi som oftast ser henne som blondin har hon gjort en och annan entré som brunett. 

Kim Kardashian

Foto: Stella Pictures / TT TIDNINGSBYRÅN

Kim Kardashian började experimentera med blonda toner redan 2015. Sedan dess har hon testat en mängd olika nyanser - från de mörkaste till platinablont. 

Margot Robbie

Foto: TT TIDNINGSBYRÅN

Margot Robbie överraskade oss alla när hon klev ut på Oscars röda matta 2014 med betydligt mörkare hår än vad vi är vana att se henne i. Hon är ursnygg i båda nyanser, och vi hoppas få se mer färgexperiment från den australienska skådespelerskan framöver.

Cameron Diaz

Foto: TT TIDNINGSBYRÅN

Cameron Diaz såg ut som en helt ny kvinna när hon under en kort period debuterade som mörkhårig 2006. Hon bytte sedan tillbaka till blont igen för gott, men en skönhet klär ju i allt. 

Rihanna

Foto: TT TIDNINGSBYRÅN

Skönhetsmogulen Rihanna förändrar ofta sin look och överraskar oss ständigt med sina oändliga hårförvandlingar. På senare år ser vi henne oftast dock i de mörka tonerna. 

Charlize Theron 

Foto: TT TIDNINGSBYRÅN

Charlize Theron skiftar ofta mellan sin karaktäristiska blonda look och bruna hår. Nyligen gjorde skådespelerskan entré i denna mörka mullet-frisyr – och vi gillar det starkt! 

​Billie Eilish 

Foto: TT TIDNINGSBYRÅN

En annan stjärna som nyligen gått från blond till brunt är Billie Eilish – och hon bemästrar verkligen båda hårfärgerna. 

Emily Ratajkowski

Foto: Instagram.com / TT TIDNINGSBYRÅN

Ännu en naturlig brunett som har vågat sig på blonda toner är Emily Ratajkowski. 2020 bytte modellen ut sitt chokladbruna hår mot en vågad platinablond färg. 

​Scarlett Johansson

Foto: TT TIDNINGSBYRÅN

Scarlett Johansson är kanske mest känd som blondin, och vi har sett skådespelerskan i allt från gyllene toner till platinablont. Men under karriären har hon också experimenterat med mörkare hårtoner – och som den skönhet hon är passar hon i båda hårfägerna. 

​Drew Barrymore

Foto: TT TIDNINGSBYRÅN

Skådespelerskan Drew Barrymore har provat sig på många olika hårnyanser genom åren, och bland våra favoriter hittar ni både denna gyllene blonda samt mörka look.

​Sarah Jessica Parker 

Foto: TT TIDNINGSBYRÅN

Ända sedan hennes dagar som Sex and the City karaktären Carrie Bradshaw, har Sarah Jessica Parker för det mesta varit blond. Men vid några få tillfällen har vi även haft äran att se skådespelerskan som brunett.

Kendall Jenner

Foto: Catwalkpix.com / TT TIDNINGSBYRÅN

Supermodellen Kendall Jenner blev blond för första gången 2015 och har sedan dess bytt ut sin mörka signaturhårfärg till ljusare längder flertalet gånger – både på och utanför catwalken. 

LÄS MER: Sommarens hetaste klipp – frisyrerna att satsa på

LÄS MER:
”Frisyren förändrade mitt liv” - tre kvinnor berättar om vad håret betytt för karriär och självkänsla 

LÄS MER: Koppar, jordgubbsblont och kastanjebrunt: röda hårfärger är trendigare än någonsin!