Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Frisyrtips: Så förnyar du hästsvansen - 4 enkla och snabba tips

Om du ofta bär hästsvans kan det ibland kännas lite tradigt. Men lugn! Vi har hittat flera snygga sätt du kan variera och piffa till din hårtofs - och det går snabbt, enkelt och är snyggt! 

När man behöver rädda en dålig hårdag är tofs enklaste och snabbaste lösningen för dig som lite längre hår. Men många bär hästsvans dagligen och då kan det ibland vara kul att variera uppsättningen. Här kommer några tips på hur du kan förnya din hästsvans.  

Tupera och rufsa till tofsen 

Tupera upp hela håret och använd gärna en volymgivande produkt som Osis Dust It puder som ger volym och mattar ner håret. Våga eller locka längderna och dra fingrarna genom håret för att sära på lockarna. Samla allt i en låg hästsvans.

Fläta hästsvansen 

Det här är antagligen det enklaste sättet att förändra en vanlig hästsvans. Fläta helt enkelt hela svansen, dra gärna i flätan lite med fingrarna så den inte blir helt perfekt och fäst med en liten hårsnodd längst ner. 

Smycka svansen med en håraccessoar 

En håraccessoar är ett snabbt och enkelt sätt att ge din hästsvans ett helt nytt och väldigt piffigt utseende. Det vimlar av hårspännen, rosetter och sidenband i butik just nu - right on trend!

Slank hästsvans 

Kamma igenom håret och applicera en glansgivande produkt genom hela håret. Fäst svansen med en hårsnodd, dra sedan en hårslinga runt hårsnodden och fäst med en hårnål under svansen närmast hårbotten. Stilrent och elegant!

LÄS MER: Så får du håret att växa snabbare - tipsen som fungerar!