Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Spana in de hetaste hårfärgerna just nu

Hårfärg är en fantastisk möjlighet för att uppdatera frisyren och hela din look. Vår hårbloggare Elin är en mästare på att skapa fantastiska hårfärgningar, vi passade på att ringa upp henne och fråga vilka som är den stora trenderna just nu och framöver i vinter.

HÅRFÄRG OMBRE

Ombren är här för att stanna och finns kvar som ett trendigt alternativ även i höst och vinter. Hetast är den i varianten bronde eller som en mjuk ombre med inslag av guld.

HÅRFÄRG: BLONDIE

Den tydligaste trenden för blondiner är att det ska finnas glow i nyansen. Som blond har du i höst två alternativ, antingen den isigt blonda som kommer att vara fantastiskt vacker till vintern, eller en honungsblond. Båda är tydligt blonda men står i stark kontrast till varandra.

HÅRFÄRG BRUNETT

Just nu vill vi gärna se en bas i naturliga färger gärna kompletterat med lite guldiga toner. Tidigare har vi sett de bruna tonerna gå lite i karamell, nu går det snarare mot djup choklad. Vill du ha en riktigt, riktigt mörk hårfärg får den gärna gå i en kallare ton.

RÖDA HÅRFÄRGER

I de röda nyanserna ser vi en tydlig förändring, det blir mindre kopparfärg och istället går nyanserna till en sval och lite kryddig crimson. Nyansen på bilden ovan är en mörk hårfärg som plockar upp lila toner. De röda nyanserna tar oss även in på hösten och vinterns trendiga nyans ...

TRENDFÄRGEN

Roséguld är den stora trendfärgen hösten och vintern 2014.

GRÅ HÅRFÄRG

Har du ett grått hår har du prickat in en annan trend. Just nu är grått supertrendigt, speciellt med en lite råare underton.

DU VILL KANSKE ÄVEN LÄSA:

Elins blogg: http://elin.damernasvarld.se/ 

Spana in de trendigaste frisyrerna hösten 2014

5 enkla frisyrer som snabbt räddar en dålig hårdag

VIDEO – Så får du dina lockar att hålla

Vill du läsa fler liknande artiklar? Gilla oss på Facebook och signa upp på vårt nyhetsbrev så missar du inget!

Foto och hårfärgning: Elin Johansson