Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Jennie Hammar ger sina bästa frisyrtips

Suktar du liksom vi efter nya frisyrtips och frisyrinspiration för så väl vardag, fest och dåliga hårdagar? Vill du även få en dos råd om hur andra tar hand om sitt hår och tips på bra produkter och frisörer?

Damernas Värld har tagit en rundvanring i bloggosfären och frågat några väl utvalda, inspirerande personligheter om deras bästa hår- och frisyrtips. Hela veckan kan du ta del av ett hav av frisyrtips ...

Nu är det dags för journalisten och ameliabloggaren Jennie Hammar att bjuda på sina bästa frisyrer och produkter.Vilken är din bästa festfrisyr? - Jag är inte så mycket för festfrisyrer. Det osar skolbal, tycker jag. Jag får säga utsläppt, rätt och slätt.

Vilken är din bästa frisyr för dåliga hårdagar? - Hatt eller tofs. Det senaste har jag även kört “Britney Spears-knuten”, alltså nån sorts dålig tofs mitt uppe på huvudet, men det har jag nu insett är en helt ohållbar look. Ser man ut så där är man ju bara ett steg ifrån att gå runt med ett par trosor fastklistrade på låret, à la Bridget Jones.

Vilken är din bästa vardagsfrisyr? - Fläta.

Vilka är dina bästa hårprodukter? - Jag använder både silverschampo och silverinpackning från Bumble & Bumble för att hålla borta alla gyllene pigment från håret. I Los Angeles är det sol största delen av tiden – vilket man såklart ÄLSKAR – men det missfärgar håret. Sen använder jag ett torrschampo från Klorane som är oslagbart bra.

Vem är din bästa frisör? - Jag klipper mig hos min vän Maranda Widlund i LA. Hon har alltid fullt upp med de mest spännande prylar, men klämmer in oss polare när hon har tid. 

Har du något frisyr-måste i ditt badrumsskåp? - Min Mason Pearson-borste. Den är dyr, men värd varenda krona.